Shake it! | Temptations By Nina
неделя, 8 януари 2017 г.

Shake it!

Навън е истинска зимна приказка и дори вледеняващия вятър не може да помрачи радостта ми от снежната покривка, която е обгърнала цяла София. Сякаш тя успя да ми вдъхне нови сили за да се завърна отново при вас с един любим продукт, за който сигурно сте чели безброй противоречиви мнения. 


Навярно ще ви се стори неподходящ моментът да си говорим за летни коктейлчета под формата на грижа за устните, но според мен сега е идеалният момент. Студеният вятър с лекота успява да изсуши устните ни и за да запазим сочността им трябва да съумем да ги предпазим и същевременно да не ги натоварваме с безброй продукти. 
Мисля, че вече се досещата, че днес ще си говорим за Lancome Juicy Shaker. За мен Juicy Shaker не е глос , а грижа за устните. Той е обогатен с цели пет масла: масло от сладък бадем, масло от червена боровинка, масло от шипка, масло от кайсиеви ядки и масло от прасковени ядки. 
Консистенцията му е двуфазна, която съчетава пигментите с масла. При разклащане маслата се смесват с пигментите и се получава коктейл, който напоява устните с масла, добавя сочност и щипка цвят. 


През първите 10 минути устните ви изглеждат изключително сочни, без да усещата лепкаво чувство, след тези 10 мин маслата попиват в устните и оставят само лек естествен стейн, без да усещата сухота.  Неприятнато е, че е необходимо по-често да подновявате Juicy Shaker-а. 
През последния месец усещам устните ми изключително сухи, което се дължи на силния вятър и разбира се матовите червила. Спрях да нося матови червила и преминах на по-подхранващи продукти, но проблемът ми беше, че без цвят на устните изглеждам много бледа и посегнах към Lancome Juicy Shaker в цвят Cherry Symphony, който придава лек цвят на устните ми и същевременно коктейла от масла ги  подхранва. Lancome Juicy Shaker за мен е перфектната допълваща грижа.


Важно е да спомена, че цветът, който имам е един от най-пигментираните от цялата серия. Голяма част от останалите нюанси не придават никакъв цвят на устните! Всеки един нюанс има различен аромат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!