Aura Countour Palette & Preciuous Nude Eye Palette | Temptations By Nina
сряда, 18 януари 2017 г.

Aura Countour Palette & Preciuous Nude Eye Palette

Колко е приятно у дома на топличко... Обичам когато се прибера да си направя горещо лате, да запаля ароматна свещ и да се сгуша на дивана с една палавница, която през последните дни преборва мързела и ме посреща на вратата.
Днес успях да се прибера по-рано и побързах да отворя лаптопа и да ви разкажа за два нови продукта на козметичния бранд Aura, които не спирам да нося. 


Всеки сезон очаквам с нетърпение да видя новите лимитирани колекции на Aura и никога не оставам разочарована. Марката се старае постоянно да ни радва с нови продукти, формули, цветове и палитри. 
Бях приятно изненадана когато зърнах контуриращия им сет за лице, защото цветовете в сета са точно това, което бих съчетала в една контурираща палитра. В нея има 4 цвята, като всеки един от тях има своето приложение:
- бананова / ванилова пудра за фиксиране на коректора под очите
- дуохромен хайлайт преливащ се от златисто към розово за подчертаване на скулите
- студен контуриращ цвят 
- бронзър отново в студената гама, подходящ за руж или поставяне точно над контура


От години ползвам контуриращи продукти и при повечето от тях понякога ме дразни това,  че са в по-топлата гама, докато двата по-тъмни нюанса в палитрата са със студени подтонове и са идеалните цветове за естествено контуриране на лицето, без каквито и да било оранжеви отенъци. Текстурата им е по-твърда и не се разпрашават, пигментността им е средна, което ги прави идеални за работа и от начинаещи. Единствената ми забележка или по-скоро предпочитание е банановата/ваниловата пудра да беше по-мека/по-прашлива. 
Палитрата е идеална за дамите със светла кожа, а за притежателките на по-матова кожа има разработена палитра с цвят Dark, която не съм имала възможността да тествам. 



Освен контуриращата палитра от Aura са ни подготвили и две палитри със сенки. 
Нещото, което ме изненада за дрогериен бранд е, че в палитрата са комбинирани матови сенки и сенки с отблясък, което е рядкост. 
Харесва ми подбора от цветове и съм безвъзвратно влюбена в цветовете: Posh, Dapper и Success.
Голяма част от сенките са със средна покривност и добра трайност поставени над база за сенки. 
Никога не съм си мислела, че ще бъда привлечена от светло кафява сянка с лек оранжев подтон, но ето, че през последната седмица не съм сваляла от очите Posh в комбинация с Black Tie. 




PR SAMPLE!

1 коментар:

  1. Обожавам контуриращите палитри и контурирането като цяло, а тази изглежда повече от страхотно! Според мен тази тенденция в грима никога няма да излезе от мода :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!