Dr. Scheller Black Currant & Marula | Temptations By Nina
неделя, 15 януари 2017 г.

Dr. Scheller Black Currant & Marula

Смяната на сезоните винаги е свързана с промяна в състоянието на кожата ни, затова е много важно да се научим да се вслушваме в нуждите й. 
Основните фактори, които въздействат върху кожата ни през зимата са: силните ветрове, сухият въздух в домовете ни, причинен от отоплителните уреди и не на последно място студа. Всички тези фактори успяват да изсушат кожата ми, която от комбинира се превръща в суха. Това е една от причините поради, която през по-студените сезони сменям продуктите, които използвам. 


За нощната грижа се доверявам на комбинацията от дълбоко подхранващ и хидратиращ крем докато, през деня залагам на хидратиращ крем. 
От няколко месеца дневната ми грижа е заменена с хидратиращия крем на Dr. Scheller с екстракт от касис и масло от плодовете на африканското дърво марула. Кремът е предназначен за всички типове кожа и се бори с първите признаци на стареенето и разбира се, обещава да хидратира кожата. Консистенцията му е средна на плътност и въобще не отежнява кожата, попива за секунди, като оставя кожата ми мека и хидратирана. 
Ако имате много суха кожа, най-вероятно този крем няма да ви е достатъчно хидратиращ, но за дамите с нормална до мазна кожа би бил идеален. 
Ако до сега не сте използвали натурална козметика, може би кремът няма да ви допадне първоначално, защото ароматът му не е толкова приятен и текстурата не обгръща лицето ви, както при по-луксозната грижа,  но това е нещо нормално за този тип козметика. 
Намирам кремът на Dr. Scheller  за много добър допълващ продукт към нощната ми грижа, която е по-подхранваща и хидратираща. 

PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!