Път към съвършенството с Bell Cosmetics | Temptations By Nina
събота, 30 април 2016 г.

Път към съвършенството с Bell Cosmetics

Всеки сезон носи своите тенденции, понякога ни изумява, понякога ни впечатлява, а понякога дори ни отблъсква. Но като индивидуални личности сами можем да изберем, кои тенденции да приложим върху себе си, дали сме достатъчно екстравагантни или предпочитаме да изглеждаме по-естествено. 
В ежедневието си залагам на по-естествената визия, като единственият контраст, който добавят е по-ярко червило. Колкото и да ми се иска не мога да се появя на работното си място с опушен черен грим и изкуствени мигли. 


Но днес няма да си говорим за тенденциите в грима и какво трябва и какво не трябва да правим. Днес ще ви запозная с един полски козметичен бранд, който съм използвала в тийнеджърските си години и наскоро отново се запознах с него, благодарение на Таота
Асортиментът на BELL COSMETICS е голям и разнообразен. Може да се намерят ярки цветове, както и по-обрани подходящи за работното ни ежедневие. 
Останах доста приятно изненадана от ФДТ Hypoallergenic Mat&Soft. Формулата му е изключително лека и не се усеща тежко на лицето. Придава приятен матов завършек, като успява да изравни тена. Покритието му е леко и ако имате много несъвършенства ще трябва да използвате коректор. Не съм забелязала да ми омазнява допълнително кожата. Замислям се дали да не си взема пълноразмерния продукт за лятото, когато търся продукти с леки текстури. 
Както знаете съм много взискателна към очните линии и не понасям вида на размазаните очи, което е обичайно за мен когато реша да използвам очна линия. През годините успях да намеря очна линия, която почти не се размазва на моя клепач, но след като пробвах  маркера Hypoallergenic Eye Liner Pencil, всички други продукти затънаха в забрава, Това е очната линия, която цял ден не помръдва от очите ми. Тествала съм я във всякакви ситуации , дори 12 часово носене и тя просто стои така все едно току що съм я нанесла. Тушът е наситено матово черен, който след като засъхне няма сваляне, затова трябва да внимавате за грешки. Търсенето ми на перфектния молив за очи приключи! 


Пробвах спиралата от същате серия Hypoallergenic, която придава много естествен вид на миглите, не ги слепва и ако не обичатете Va-Va Voom ефект, то тогава тази спирала ще ви хареса. Аз лично предпочитам Va-Va Voom ефекта. 
Една от изненадите беше Hypoallergenic Multi Bronze Powder, която аз ползвам като палитра от сенки. Обожавам кадифения завършек, меката текстура и наситеността, която е точно толкова колкото искам. Съвкупността от цветовете е перфектна за направата на един неутрален грим на очите. Кой е казала, че ако е написано , че продуктът е пудра, не мога да го използвам като сянка!


Последната изненада в пакетчето бе  червилото Hypoallergenic в цвят 06. Наситен розов цвят с кремообразна текстура и сатенен финиш. 

Ако трябва да избера само един продукт от колекцията Hypoallergenic, то това със сигурност ще е очната линия, а ако имам избор от 2 продукта то тогава изборът ми ще бъде доста труден.. не може ли три...


Марката Bell спада към бюджетния клас козметика и предлага разнообразен асортимент на достъпни цени и задоволително качество. 


PR SAMPLE!

1 коментар:

I Love Your Comments!