Обновихте ли гардероба си? | Temptations By Nina
неделя, 10 април 2016 г.

Обновихте ли гардероба си?

Последните два уикенда прекарах в подреждане на гардеробите ( остана ми само гардероба с обувките) и събрах голяма купчина ( 3 торби на икеа) с дрехи за изхвърляне. За мен е нещо обичайно всеки сезон да изхвърлям вече непотребни или не добре изглеждащи дрехи, действа ми освобождаващо, а също така се опитвам да не се превърна в Плюшкин. 
След всяко разчистване се чувствам като нов човек и съм готова да разпусна в онлайн магазините за да запълня гардероба ми с необходимия свеж полъх за сезона. 


Тази сутрин излежавайки се в леглото с чаша лате, реших, да разгледам два от любимите ми онлайн магазина. В последно време предпочитам да пазарувам онлайн, защото я няма тази лудница, няма задушни и миризливи на пот съблекални ( последното ми се случи преди една седмица ). Онлай пазаруването е лесно, не изисква обикаляне на магазини, чакане пред пробните... но пък неусетно човек харчи повече пари. Другият недостатък е, че не знаеш как ще ти стоят дрехите, но като чели в тази насока имам голям късмет и досега само един път ми се наложи да върна артикул поради неточен размер, 
Поблазнена от -70% намаление и безплатна доставка в онлайн магазина на H&M  си поръчах избелен син слим модел дънки с висока талия и срязани на коляното  ( клик ) Имам подобен модел дънки ,но в черен цвят и са едни от любимите ми дънки, затова реших да си взема подобен модел и в избелен син цвят, който мисля да комбинирам с обувка на висок ток или едни гуменки, който все още обмислям на Lacoste ( клик ). 


След като приключи обзорният ми преглед на артикулите в   H&M се отбих в най-любимия ми магазин Ever - Mango  Тук вече загубих самообладание, но все пак успях да се вразумя и изтрих голяма част от кошницата и оставих само 3 артикула. 
Обожавам блузите с паднало рамо и детайли с дантела, която придава нежен/романтичен завършен и нямаше как да пропусна тази така прекрасна риза/блуза с паднали рамене, тънка ивица с бяла дантела, която придава нежност и въздушна кройка. Материята е 100% вискоза, а дантелата е изработена от 100 % памук. За съжаление сайта не позволява да дам точен линк на артикула, но може да намерите блузата като в полето за търсене изпишете  Crepe flowy blouse.


Тъй като съм на вълна дантела и въздушни кройки, нямаше как да подмина тази рокля с паднало рамо и дантела. Горната част на роклята е абсолютно същата като при блузата с тази разлика, че тя е черна, а не бяла. Роклята е ефирна и има коланче, което може да подчертае бюста, като се постави точно под него, а именно това е и моята идея. Притесняваме едиствено дължината, но ми се струва, че ще е до коляното. Роклята може да откриете в секцията тук - клик . 


За да не плащам доставка от 15 лв, реших да добавя в количката една тениска, Те винаги са необходими, особено за разходки в парка. Харесах една бяла тениска, но за съжаление от нея беше останал само размер S в който очевадно няма как да вляза и заложих на тази тениска на синьо райе с надписи ( клик ) . Материята е 100% памук. 


Както забелязвате опитвам да избягвам синтетичните материи. Според мен те не са подходящи за лятото, защото запарват допълнително тялото. 

Започнахте ли да зареждате гардероба с нови пролетни попълнения?




Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!