Естествено сияние с Aura Contour Me! | Temptations By Nina
петък, 6 май 2016 г.

Естествено сияние с Aura Contour Me!

Казват, че очите са прозорец към душата, но нека не се ограничаваме само с тях, а да разкрием красотата си с цялото ни тяло и по всички възможни начини. 
Крайно време е да  захвърлим зимната визия и да настройм визията си на лятно часове време с лек тен, естествено сияние, нюд устни и ярки нокти. 


Макар, че слънчевите лъчи са доста срамежливи и трудно успяваме да ги зърнем, то тогава на помощ идват бронзиращите продукти, които ще ни накарат да изглеждаме самоуверение, игриви и секси. Да забравим солариума, а да дарим лицето ни с прекрасен слънчев тен  напълно здравословно с Aura Contour Me в цвят Copacabana 404 ( клик ) и да си представим как се излежаваме на 4 метровия плаж обляни в слънчеви лъчи... 


Aura Contour Me е с лека матова и въздушна формула, която гали кожата като кадифе. С нея няма начин да прекалите, защото макар пигментът да е силен, то той стои много естествено върху кожата и придава бронзово сияние без блестящи частички. Подтонът на Aura Contour Me е топъл без неприятен оранжев отенък. Според мен нюансът е подходящ за дамите със светла  до матова кожа. Пудра се разнася изключително лесно на кожата с помоща на контуриращата четка на Aura (клик), изработена от меки синтетични фибри. Тя е изключително мека и гъвкава, нанася всеки продукт с лекота, като спомага за лесното му разнасяне. 


Когато се гримирам, никога не пропускам контурирането, през деня то е по-незабележимо, докато за вечерите ползвам по-силен контур. Контурирането придава на лицето форма и структура. Много често след като ползваме фдт, ние изравняваме цвета на лицето и по този начин губим формата му и дори често изглеждаме бледи. Именно затова е важно да върнем формата му. Помощниците ни в това начинание са: контуриращата пудра, бронзиращата пудра или руж и хайлайта с който озаряваме лицето. 
Много от нас се страхуват от контурирането за да не получат обратния ефект и да заприличат на клоуни. Затова е важно да нанасяме малко продукт стъпка по-стъпка, докато не получим ефекта който търсим. Ако сме по неопитни е хубаво да заложим на по-леки и не толкова пигментирани продукти, докато не повярваме в себе си. 
Пълен асортимент на продуктите на Aura може да откриете в магазин Bonjour






PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!