Погледни ме в очите! | Temptations By Nina
понеделник, 9 май 2016 г.

Погледни ме в очите!

Казват, че очите са прозорец към душата, но понякога ни се случва да не харесваме цветът на очите си. Искаме да сме със сини , зелени или дори черни очи. Искаме да предизвикаме повече погледи и да се появим с лилави очи или да сме още по-екстравагантни и да се сдобием с котешки очи. На мен ми се е случвало, а на вас? 
Цветът на очите ми е доста интересен, те са пъстри, като основният преобладаващ цвят зависи от настроението ми и грима, но дори и аз понякога искам да променя цвета им. Първите ми лещи, който закупих бяха виолетови на марката Freshlook от серията Colors (клик) Макар, че цветът им бе неестествен, на моите очи те сядаха като сини с много лек виолетов подтон. 


Преди няколко дни с мен се свързаха представители на магазин LENTIAMO. Разгледах сайта им (клик) и останах очарована от голямия избор на лещи, разтвори и капки за очи. Открих дори лещи за асигматизъм, за които дори не подозорах, че съществуват. 
Изборът им на цветни лещи бих определила като голям и разнообразен. Беше ми изключително трудно да се спра на цвят и марка. След няколко дневно проучване се спрях на познатата за мен марка Freshlook, като този път реших да изпробвам лещи от серията им Colorblends (клик) и цветът Sterling Grey. Цветът им е много интересен, защото освен основния сив цвят има загатнат светло син отенък. Изключително красив цвят, който на моите очи стои като син с много лек сивкав отенък. Решх да ви покажа как стоят на негримирани очи, защото с грим лесно бих могла да променя визуално цветът на лещите. Ефектът който получих с лещите на Freshlook много ми харесва и нямам търпение да изненадам колегите с новия ми цвят на очите. 


Когато купувате лещи е важно да се съобразите с цвета на очите ви и дали искате да има тъмен кант около ириса. Личните ми впечатления са, че на кафяви очи светлите цветове се открояват много по-добре отколкото на светлите очи. 
Ако никога до сега не сте слагали лещи ви препоръчвам да изгледате това клипче клик  и ще видите че не е никак трудно. Да вярно първите няколко пъти ще ви се стори много сложно, но лесно ще свикнете. 
Ако решите да поръчате лещи от LENTIAMO (клик) до 10.05.2016г.  сайта им ви предоставя подарък по избор, но дори и да изпуснете тази промоция, сайтът постоянно пуска нови промоции. 


PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!