SNB Atanas | Temptations By Nina
неделя, 1 ноември 2015 г.

SNB Atanas

Атанасе, Атанасе как ли те забравих? 
Може би се, чудите, кой е този Атанас, който забравих. Той не е човек, а лак. 
Концепцията с българските имена на лакове на марката SNB много ми харесва. защото е нещо различно, нещо българско, нещо интересно, дори бих казала оригинално. 


Сутринта или нека си кажем честно по обяд когато станах, знаех, че искам да започна новата седмица с нов цвят на ноктите, но не исках лакът да е на OPI или Golden Rose. Вярно, че в последно време посягам към тези две марки, защото консистенция, трайността, нанасянето на техните продукти много ми допада. 


Именно това бе причината да "забравя" за съществуването на другите марки лакове, които притежавам. Ровейки в шкафчето в което си държа лаковете намерих един позабравен лак, който ми се стори, че ще бъде перфектен в това време. 
И не се излъгах! Атанас притежава наситен малинов цвят, който е много подходящ за есента. Четката му е много удобна, а консистенцията се полага много лесно. Направи ми впечатление, че покритието е идеално дори на един слой, но по навик сложих два. Цветът е величествен и придава точното количество аристократизъм на ноктите ми. 


*Продутът ми е предоставен от PR!

7 коментара:

  1. Радвам се, че Атанас ти е привлякъл вниманието. Виждам, че се чувствате прекрасно заедно, разкошно стои върху ноктите и перфектно пасва на тона на кожата ти. Пожелавам Ви страхотни забавления заедно! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Отдавна не съм чувала такова мило описание за сина ми! хихихи :))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен есенен цвят! Харесва ми. :)


    Ще се радвам да разгледаш моя новосъздаден блог. http://mysweetpotion.blogspot.bg/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :)
      С удоволствие ще разгледам блога ти :) Успех!

      Изтриване
  4. Прекрасен цвят и стои перфектно на твоите нокти :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!