Catrice Made To Stay Copper & Gabbana | Temptations By Nina
събота, 31 октомври 2015 г.

Catrice Made To Stay Copper & Gabbana

От известно време забелязвам, че всяка сутрин посягам към една и същa сенка, а именно към Catrice Made To Stay в цвят Copper & Gabbana ( 080). Гримът ми с нея става изключително бързо и ефектът който придава е точно това което търся, когато искам гримът ми да e дискретен, но едновремнно с това да е забележим без да е натрапчив.


Любовта ми към Catrice Made To Stay се градеше във времето, защото в началото я намерих трудна за работа или по-точно не ми се занимаваше с преливането, а може би не бях намерила и точната четка за целта, а да си цапам ръцете нямаше шанс - не обичам да нанасям грима си с ръце, единствено базата за сенки прави изключение.


Текстурата на сенката е мусообразна и се разнася изключително равномерно с пръсти, но когато говорим за четка вече става проблемно. С меките четки не ми се получаваше желаният ефект, защото не успяваха да загребат достатъчно количество, което да прелея на клепача, но с по-твърда четка в моя случай с четката на Chen Yu ( клик ) всичко става лесно като детска игра.


Сенката се нанася плътно и равномерно на клепача и дори поставена без база издържа цял ден без да се събере. А точно това е най-важният ми критерии когато говорим за грим. Все пак държа гримиът ми да изглежда добре минимум 9 часа. 
Цветът на Copper & Gabbana, както и самото име подсказва че е бронзов и в него има безброй златисти частички, които улавят всеки спектър на слънчевите лъчи. 


1 коментар:

I Love Your Comments!