Live Your Dream Life And Sparkle! | Temptations By Nina
вторник, 27 октомври 2015 г.

Live Your Dream Life And Sparkle!

Днешният ден беше много натоварен, но и пълен с приятни изненади. Обичам дните в които получавам добри новини и пратки! И днес денят беше точно такъв! Получих дългоочакваните си чанти от Fashion Supreme (цък), които ще ви покажа съвсем скоро, както и още няколко аксесоара, които получих наскоро, а защо не и няколко чифта обувчици ...Хммм може би е време да заснема втория си Fashion Haul ... Какво мислите по въпроса?
Освен пратката, преди малко получих смс от Speedy, че утре ще ми бъде доставена преведената книга на Zoella, която може да откриете тук


През последните месеци забелязвам, че залагам предимно на два основни цвята при маникюра си. Разбира се, не пренебрегвам класиката и залагам доста често на различните нюанси на червеното, както и на нюда. 
Днес реших да заложа на разкошния Golden Rose Rich Color 52 на който вдъхнах малко блясък за изяществото с помоща на Golden Rose Jolly Jewels 102. Комбинацията се оказа много свежа и придава точното количество блясък без да е прекалено натрапчив. Блясъка никога не е излишен, особено в това мразовито време. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!