New Goodies | Temptations By Nina
неделя, 8 ноември 2015 г.

New Goodies

Плановете ми се промениха в последния момент. Днес бях планирала да напиша няколко поста и да редактирам няколко видеа, но в последния момент получих покана за кино и нямаше как да откажа. Гледахме филма Спектър (клик) и не беше никак лош, впечатли ме началният трейлър/интрото ( след 4-5 мин ) наистина ефектите бяха много добри. Сега остана да си намеря компания за филма Последния ловец на вещици. За някои жанрове ми е много трудно да си намеря компания и предусещам как ще ми се наложи да отида сама на кино. 


В средата на изминалия месец имах удоволствието да присъствам на събитие организирано от Sephora. На събитието бяха представени част от Коледните колекции, както и част от асортимента на магазина. Опаковките на коледната колекция на Sephora, бяха много сладурски и изчистени. 

От коледната колекция на Сефора успях да тествам кремa им за ръце Let it snow (клик). Кремът е с много лека текстура, която попива мигновено  и оставя ръцете мекички и деликатно ароматизиране. Ароматът е много лек и лично на мен ми мирише на чистичко. Размерът му е компактен, което го прави идеален за дамската ми чанта. 


Освен Let it snow в торбичкта ми се скътаваше Bigger than BB Big Easy на Benefit (клик). До сеа не бях прбвала ББ крем / ФДТ на Benefit и останах приятно изненадана. BB е с лека покривност и всъщност е много приятен. Прави кожата ми кадифено мека и издържа без сериозни забележки около 4-6 часа. 



Много се изненадах на Happily Ever Lasting Lip & Cheek Duo на Too Faced (клик). Мини сетчето би бил страхотен коледен подарък. В него се съдържат мини течно червило Melted в цвят Peony и мини руж Love Flush Blush в цвят Justify My Love.


Червилото е с кремообразна текстура, която изсъхва с почти матов финиш. Лично аз не усещам червилата от тази серия тежко на устните ми. Ружът е с леко плащещ за мен розов цвят с много лек едва загатнат шимър, който лично аз не забелязвам на лицето си. Много е важно да нанасяте ружа с лека ръка, защото е пигментиран. 


От Good Box се сдобих с мини лосион за тяло и душ гел на Weleda с аромат на горчив бадем. Издирвах този аромат със седмици в магазините на ДМ и Лили и не успях да го намеря. Лосионът е с аромат на горчив бадем, което много ми допада, но съвсем скоро ще видим дали мини сайза ме е убедил да си взема продукта в оригинален размер. 


В кутийката също се спотайваше и балсам за устни на марката Logona (клик) с невен. Все още не съм пробвала балсама, но по думите на колежката ми е приятен и има леко изтръпващ ефект.


Както много пъти съм споделяла не харесвам продуктите, които се използват мултифункциално и са предзначени за коса, лице, целилут....Такова е и маслото от гроздови семки на Hristina,  което смятам да пробвам като измиващ продукт. 
Не харесвам спиралите на Essence и най-вероятно ще подаря спиралата има Maximum Length volume mascara with Fibres


Както ви бях споменала си поръчах коректорът Avon Ideal Flawless  в цвят Fair, както и ФДТ Calming Effects в цвят Ivory. За съжаление цвета му ми е една идея по-светъл, и подтонът една идея по-розов. Но комбинациятя между Ivory и Nude е повече от перфектна. 


Намирам ФДТ с леко до средно покритие, с естествен завършек. Като трайност се справя добре, издържа около 5-6 часа почти без забележки. 


Видях, че лосионът ми за по-душ стремглаво намалява и червената ми лампичка започна да примигва, което от своя стряна доведе до покупката на Nivea Q10 (клик). От известно време исках да пробвам именно тази разновидност на Nivea, но или забрвях или беше изчерпана по рафтовете. 


Миналата седица беше седмицата на изненадите за коса :) 
От Schwarzkopf ме изненадаха със серията на Syoss Renew 7 (клик). Получих шампоана им, маската и олиото за коса. Вече успях да пробвам олиото и на първо четене мога да кажа, че консистенцията му е много мазна. моята коса успя да попие маслото, но ако косата ви е мазна по-добрия начин да го ползвате е преди измиване. Олиото мирише много приятно, както и маската, шамппоанът вече с по-специфичен аромат. Тъй като вече приключих с процедурата на Pro Fiber (клик), за която ще си поговорим много скоро.


Освен продуктите на  Schwarzkopf  получих и колет с продукти на Matrix, а именно серията им за боядисана коса Color Obsessed (клик). Продуктите ухаят разкошнооо!


Какво по-хубаво от бялата усмивка! Имам удоволствието да тествам новите лентички за избелване без пероксид на Orax - Pearl Guard (клик). Новите им лентички са на основата на сода. 


4 коментара:

  1. И аз съм така за киното, кажи кога и ще ходим заедно! :) <3

    ОтговорИзтриване
  2. Честити придобивки! Сетът на Too Faced изглежда супер сладък. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Ники :) Сетът е страхотно попадение :)

      Изтриване

I Love Your Comments!