SNB Professional Svetoslava

Лятото ни изненадва с палитри вкусни цветове между които да избираме. Защо ли казвам вкусни? Разходете се до близкия плод и зеленчук и ще видите безброй плодове и зеленчуци обагрени в ярки тонове. Но защо да се ограничаваме само с похапването, като можем да ги облечем или обагрим ноктите си с тях. 


През последните дни ви показвам част от новата серия Бриз на SNB Professional. И днес реших да ви изненадам със Светослава. Светослава за разлика от Иван и Нина е с така наречения "Jelly finish". Може би част от вас се чудят какво означава Jelly finish. Джели финиша се получава когато нокътя ви прозира под лака въпреки няколкото слоя, които сте поставили. Въпреки джели финиша си Светослава е с приятен ярък оранжев цвят, който в никакъв случай не е неонов. 
Има много момичета, които се притесняват от ярките тонове, една от причините е, че мислят , че ноктите са им прекалено къси или прекалено дълги за подобни цветове, но напротив ярките тонове стоят еднакво добре на съвсем къс и по-дълъг маникюр стига той да е добре оформен. Другото свойство на ярките лакове е, че те винаги привличат вниманието на околните, без да са прекалено агресивни като неоновите лакове. 
PR SAMPLE!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!