HydraFacial MD Antiox-6 | Temptations By Nina
вторник, 21 юни 2016 г.

HydraFacial MD Antiox-6

Прибирайки се у дома с Шани се състезаваме кой пръв ще се настани под климатика. Разбира се, аз винаги съм губешата в тази игра, просто някак как да се състезавам с тази пъргавелка, но пък умело успявам да я избутам и да си направя местенце под хладния полъх.


Още докато се прибирах в главата ми се зароди идеята да пиша за серума HydraFacial MD Antiox-6. Преди около година ви споделих за моето приключение с процедурата HydraFacial, която правих в Лазерен Център Evolution (клик). Обмислям отново да направя 3-4 процедури, защото кожата ми се нуждае точно от толкова, за да се върне във форма. Броят процедури е строго индивидуален и има много фактори, които определят тяхната бройка, за да може да разкриете красотата на кожата си. Но днес няма да си говорим за процедурата, защото всичко за нея може да откриете като последвате връзката и кликнете тук
Серумът HydraFacial MD Antiox-6 е с изключително лека формула и течна консистенцията, която попива в кожата за секунди. Нанасях серума сутрин и вечер веднага след като съм си почистила лицето, след което продължавах с останалата грижа за кожата ми. Ефектът не бе мигновен и започва да се забелязва след редовната употреба на серума. Първата промяна в кожата ми  забелязах след 15-тия ден от използването на серума.


С всеки изминал ден усещах кожата си заредена, отпочинала и хидратирана. Чувството, че кожата ми се чувства добре е несравнимо. То влияе на цялостното ми себеусещане което води до повече усмивки и радостни моменти. 
HydraFacial MD Antiox-6 съдържа хуалуронова киселина, която хидратира кожата в дълбочина. Комплексът от Витамин А и Е, както и екстракт от бял чай, съживяват епидермиса, стимулират растежа на нови клетки и придават еластичност на кожата. 
Опаковката на HydraFacial MD Antiox-6  е стабилна и най-важното за мен, продуктът няма допир с въздуха. Опаковката е снабдена с помпичка, която изпомпва точното количество необходимо за нанасянето без останалата част от течността да има пряк допир с въздуха. 
За да усетим пълния ефект от серума или друг продукт е много важно да се грижим за себе си. Да приемаме повече вода, да хапваме повечко плодове и зеленчуци. По този начин ефектът от всеки продукт ще е по-пълноценен. 


Продуктът ми е предоставен от Лазерен Център Evolution

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!