HYDRAFACIAL

Много пъти сме си говорили за декоративната козметика и как тя ни спомага за по-доброто  самочуствие, но рядко споменаваме колко важна е основата, а именно кожата. Когато кожата ни 'страда' дори и най-скъпият грим не може да я прикрие.  Както знаем проблемната кожа доста често страда от неправилен релеф, който се забелязва дори и с най-скъпия ФДТ, именно това означава, че трябва да се погрижим за нейното състояние, а не само да прикриваме проблема. Аз например страдам от зачервявания, тук таме ми избива някоя пъпчица, появява ми се обрив в областта на бузите (на алергична основа), тенът ми не е равномерен, порите ми са като бездъни ями.... Според проблемите, които имаме един добър козметик би ни помогнал в избора на терапия и честота на приложението й. Примерно аз си почиствам лицето при козметик на 2-3 месеца, защото козметичката ми е преценила, че не е необходимо да я посещавам по-често, една приятелка ходи всеки месец, защото кожата и е по-проблемна.....

Благодарение на Бул Мед и Лазерен Център Evolution имах възможността да се докосна до процедурата  HYDRAFACIAL, която е спрягана за любимата процедура на звездите. 
Процедурата се сътои от пет стъпки;
СТЪПКА 1: ЕКСФОЛИАЦИЯ 
Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа. 
СТЪПКА 2: ХИМИЧЕН ПИЛИНГ 
Кожата се омекотява и се позволява на активните серуми да навлизат в дълбочина. 
СТЪПКА 3: ЕКСТРАКЦИЯ
Извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни. 
СТЪПКА 4: РЕГЕНЕРАЦИЯ 
Антистарееща процедура за изглаждане на бръчки 
СТЪПКА 5: ХИДРАТАЦИЯ
Поддържане на постигнатия резултат с антиоксиданти и хилауронова киселина.

HydraFacial терапията спомага за:
Премахване комедони и черни точки
Хидратира
Помага при акне и розоцея 
Фини линии
Пигментни петна
Торбички под очите
Слънчево изгаряне 
Детоксикира
Неравномерен тен
Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност.

Повече подробности за процедурата може да  прочетете на сайта на HydraFacial тук.

Да си призная в началото бях скептично настроена, но определено останах много приятно изненадана. Въпреки желанието ми веднага да споделя резултатите, реших все пак да изчакам, за да видя в дългосрочен план какво ще се случи с кожата ми след две процедури. Препоръчват се първоначално да се направят около 3 процедури ( по една в седмицата) в зависимост от състоянието на кожата ви, а в последствие се прави по една поддържаща процедура в месеца. 

Още след първата процедура забелязах, че тенът ми е изравнен, а кожата вече не е така умърлушена, дори напоследък си позволявам да изляза без грим без да се притеснявам. След втората процедура тенът ми е видимо избистрен (в продължение на дни), порите по носа и скулите ми са силно редуцирани, кожата ми е мека и е с видимо изгладен релеф. Относно ефекта върху финните линии не мога да споделя, защото все още нямам такива. 
След процедурата ми избиха няколко пъпчици по челото и брадичката, но бях предупредена, че е възможно да се случи. Апаратът засмуква всичко на повърхността на кожата и когато има по-дълбоки възпаления, които не могат да излязат още с първата процедура, те избиват сами в рамките на няколко дни и отминават, за да може да се прочисти кожата. След втората процедура не ми избиха пъпчици.

В заключение мога да кажа, че съм изключително доволна от процедурата и от професионализма на козметичката в салон Evolution  и не на последно място на прекрасната  Валерия, която е  един истински професионалист!


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

2 коментара:

  1. Благодаря за ревюто! Понеже процедурата ми е много интересна и живо се вълнувам дали си заслужава парите, бих помолила за сравнение на кожата ти със снимки преди и след процедурата. Мисля, че добре ще допълни и подкрепи думите ти от ревюто :) Благодаря

    ОтговорИзтриване
  2. И аз прочетох впечатленията ти с интерес, Нинче. Предстои ми да я пробвам и ще споделя също. Дано да бъда доволна като тебе :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!