BRAUN SILK-EPIL 7 SKINSPA WET & DRY | Temptations By Nina
понеделник, 17 ноември 2014 г.

BRAUN SILK-EPIL 7 SKINSPA WET & DRY

Колко много обичам комплектите, още повече когато в този комплект се намират всички джаджи, които допринасят за по-добрата грижа за кожата ми, а и самочуствието ми. Браво Braun!
Комплектът на Braun Silk-Epil 7 SkinSpa Wet & Dry съдържа епилатор, четка за лице и ексфолираща глава за тяло. С две думи получавате грижата от която имате нужда. 

Започвам с епилатора, който обещава да премахне дори най-тънките косъмчета, появили се на повърхноста на кожата. Определено спазва обещанието си, всички косъмчета са премахнати от корен. Главата на епилатора е подвижна, което е огромен плюс, защото успява да стигне всяка извивка без да се налага да правите акробатични движения. 

При самата епилация се усеща лек вибриращ ефект, който всъщност представлява лек масаж, който трябва да успокои болката от самата процедура. Може би се питате дали епилаторът е безболезнен, не, не е, но определено болката/ дискомфортът е по-слаб отколкото със стария ми епилатор на Braun. Другият плюс, който отбелязвам е, че епилаторът може да се ползва и под душа, а лампичката с която е снабден спомага за добрата инспекция дали всички косъмчета са премахнати. Към епилатора има зарядно.

С един замах епилаторът се превръща в екфолираща четка, която е готова да премахне мъртвата кожа и да избистри тена ви. Четката се закрепя стабилно за тялото на епилатора и действа на принципа на въртене. 

За по груба ексфолиация може да се ползва със скраб, но лично аз предпочитам да я ползвам с душ гел, който директно нанасям на главата. 

Идва ред на може би най-очаквания уред от комплекта. Както знаете през последната година на българския пазар се появиха няколко четки за лице, няма да сравнявам четката на Braun с тях на този етап, първо защото четката е като бонус към епилатора, второ защото мисля да направя това в една бъдеща публикация.

Четката за лице ляга много удобно в ръката и е лека като перце ( другите четки се усещат по тежко). Размерът и е компактен, като я прави много удобно за пътуване. Самата четка действа на принципа на въртенето и се справя много добро с почистването на лицето. Четката не се зарежда, което означава, че трябва да имете под ръка резервни батерии.

Накратко, комплектът е много компактен и удобен при пътуване. Епилаторът е повече от чудесен, ексфолиращата четка е много хитро решение и определено пести място, а й да не забравяме и бонус четката за лице която върши чудесна работа. 

Цената на комплекта е 319лв ( в емаг.бг)
#breakfree

Продуктът ми е предоставен от PR


1 коментар:

  1. Ама тази Шани е голяма сладурка! С какъв интерес се включва в поста :)))) Много хубаво ревю, Нинка :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!