Какво да очакваме през лятото! | Temptations By Nina
събота, 11 юни 2016 г.

Какво да очакваме през лятото!

Отдавна не бях писала на тема новите ми придобивки. Причината е, че този тип статии ми отнемат страшно много време, с което не разполагам. Днес денят не е много по-различен, но все пак реших да ви покажа една малка част от новите ми придобивки, които смятам за интересни, а и са нови продукти на пазара и може да вие интересно да разберете малко повечко за тях. 
Искам да започна с нещо лятно и цветно и така и ще направя. 
До няколко дни на пазара ще се появи новата лятна серия на *SNB Professional, която носи името Бриз. Както се досещате серията е посветена на приятните слънчеви мигове на плажа. Ето как SNB Professional описва своята лятна серия: 
1. Кораловият ѝ гердан? 2. Оранжевото ѝ парео? 3. Розовите джапанки, които си е взела специално за това лято? 4. Любимата ѝ тъмносиня сламена шапка с бяла лента? 5. Тюркоазената ѝ плажна кърпа? 6. Или новят ѝ лак SNB Professional в ярък цвят? Или два цвята? А може би повече? Кой казва, че маникюрът и педикюрът трябва да са едноцветни? 

Имам удоволствието днес да ви представя 4 лака от новата серия, като един от тях ще е за вас. Сред тези 4 изкушения се откроява един лак не само с пристрастяващия червен нюанс, но и с името си. Да, той носи моето име и наистина е кръстен на мен и не се шегувам. Докато са избирали точния червен нюанс, от SNB са се сетили за мен и така този лак бе наречен Нина. Вярно, че  може би съм пристрастна, защото носи моето  име, но цветът му е перфектен, като в себе си съдържа точното количество червен нюанс, че да се откроява от останалите си червени събратя. Но стига сме си говорили за Нина, а да обърнем повечко внимание на останалите съкровища от колекцията. 


Юлия е игрива по детски и съчетава в себе си ярко розовия нюанс с който няма как да останете незабелязана. Именно Юлия ще бъде спечелена от някоя от вас. Светослава е малко по срамежлива от Юлия с оранжевите си лунички, докато Иван смело се перчи на плажа с новия си син бански. От пролетната колекция на SNB реших да "открадна" Габриела. Габриела е универсална, когато не знам на кого да се обадя знам, че тя няма да ме подведе с нейния бежов тен. Как бихте определили бебешко розивия цвят, аз бих го определила с името Анастасия. Ако искате да спечелите Юлия следете фейсбук страницата ми тук. 
Навярно помните статиите ми за козметиката на *Aura ( (клик) и (клик) ), която отново лансира няколко нови продукта за предстоящото лято. Този път решиха да ни изненадат с една нова бронзираща пудра за лице и тяло ALL Year Bronze, която съдържа в себе си много фин златист брокатен слой, който е само на повърхността и след едно две използвания изчезва напълно. Макар, че бронзовият нюанс изглежда тъмен в действителност не е много тъмен и придава приятен бронзов загар без оранжеви отенъци. Бронзиращата пудра ще се появи много скоро на пазара. 


Друг нов продукт от марката, който забравих да снимам, но искам да спомена е мицеларната им вода Take It Off, която e обогатена с екстракт от роза, лайка и алое. Както знаете не си свалям цялостния  грим с мицеларна вода, но реших да пробвам как се справя. Бяха ми необходими точно два тампона за да сваля напълно грима от лицето си + два тампона за очите. Ползвам по-големите тампони и с първия изчистих на 95% лицето си, след което повторих процедурата и при теста с 3 тампон, той се оказа напълно чист. При спиралата нещата са малко по-сложни с  един тампон премахнах спиралата може би на около 90%, но си признавам не минах повторно с тампон да проверя дали ще я свали на 100%. Като цяло съм доста впечатлена от резултата, защото любимата ми Bioderma, не се справя толкова добре ако трябва само с нея да си сваля грима. Предполагам, че е въпрос на дни мицеларната вода на Aura да се появи на пазара.  Очаквайте скоро и пълно ревю на новите продукти на Aura.
Преди известно време открих Лидия (клик) и се влюбих безрезервно в нея. Толкова е мила и сладка и като чели по детски наивна, че нямаше как да не я обикна. Обожавам блога й (клик), обожавам ютуб канала й (клик). В един от клиповете си (клик) Лидия споменава ФДТ на L'oreal Pаris Nude Magique Cushion и нямаше как да не си го поръчам. Имаше само един проблем, който е че не ми се занимаваше с поръчки от чужбина и прерових няколко онлайн магазина в които знам, че предлагат продукти, които не се намират в магазините у нас. Успях да намеря L'oreal Pаris Nude Magique Cushion в онлайн магазин Parfimo (клик) . ФДТ-ът идва в удобна кутийка с огледало и гъбичка, която няма да ползвам. Интересното при този ФДТ е, че той е напоен в гъбичка от която загребвате ( в моя случай с бюти блендър) и нанасяте на лицето. Покритието му е леко към средно, а финишът му е dewy. Седи много естествено на лицето, не се усеща тежко и по-точно въобще не усещате,  че носите фдт. Ако цветът ви пасва дори не се забелязва. Много, много харесвам този фдт на първо четене, но тепърва трябва да изпробва издръжливостта му на моята кожа, за което ще ви държа в течение.


*PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!