Естествено сияние с Aura Contour Me!

Казват, че очите са прозорец към душата, но нека не се ограничаваме само с тях, а да разкрием красотата си с цялото ни тяло и по всички възможни начини. 
Крайно време е да  захвърлим зимната визия и да настройм визията си на лятно часове време с лек тен, естествено сияние, нюд устни и ярки нокти. 


Макар, че слънчевите лъчи са доста срамежливи и трудно успяваме да ги зърнем, то тогава на помощ идват бронзиращите продукти, които ще ни накарат да изглеждаме самоуверение, игриви и секси. Да забравим солариума, а да дарим лицето ни с прекрасен слънчев тен  напълно здравословно с Aura Contour Me в цвят Copacabana 404 ( клик ) и да си представим как се излежаваме на 4 метровия плаж обляни в слънчеви лъчи... 


Aura Contour Me е с лека матова и въздушна формула, която гали кожата като кадифе. С нея няма начин да прекалите, защото макар пигментът да е силен, то той стои много естествено върху кожата и придава бронзово сияние без блестящи частички. Подтонът на Aura Contour Me е топъл без неприятен оранжев отенък. Според мен нюансът е подходящ за дамите със светла  до матова кожа. Пудра се разнася изключително лесно на кожата с помоща на контуриращата четка на Aura (клик), изработена от меки синтетични фибри. Тя е изключително мека и гъвкава, нанася всеки продукт с лекота, като спомага за лесното му разнасяне. 


Когато се гримирам, никога не пропускам контурирането, през деня то е по-незабележимо, докато за вечерите ползвам по-силен контур. Контурирането придава на лицето форма и структура. Много често след като ползваме фдт, ние изравняваме цвета на лицето и по този начин губим формата му и дори често изглеждаме бледи. Именно затова е важно да върнем формата му. Помощниците ни в това начинание са: контуриращата пудра, бронзиращата пудра или руж и хайлайта с който озаряваме лицето. 
Много от нас се страхуват от контурирането за да не получат обратния ефект и да заприличат на клоуни. Затова е важно да нанасяме малко продукт стъпка по-стъпка, докато не получим ефекта който търсим. Ако сме по неопитни е хубаво да заложим на по-леки и не толкова пигментирани продукти, докато не повярваме в себе си. 
Пълен асортимент на продуктите на Aura може да откриете в магазин Bonjour


PR SAMPLE!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!