Пътят към красивата кожа с Uriage Xemose

Пътят към красивата кожа не е еднопосочен и еднократен. Всеки сезон носи със себе си различни климатични фактори и според всеки от тях трябва да сменяме грижа за кожата ни. Пролетта е сезонът на обновяването, но със себе си носи обостряне  на проявите на акне, сухота, раздразнения.... 
Решаващ фактор със справянето на всеки един проблем съпътсващ кожате е упоритата и редовна грижа. Всяка една грижа започва с почистването и завършва с подхранването. 
Днес искам да ви разкажа за два продукта, които обновиха кожата ми. Те са от серията XEMOSE на марката URIAGE


Преди три седмици реших, че именно сега е моментът да променя част от грижата ми за лицето и тялото. Подходих с ясната представа, че искам продукт, който да не съдържа сапун, парфюм, парабени и да е хипоалергичен. Погледът ми се спря на две марки: Bioderma и Uriage. Пробвала съм голяма част от асортимента на Bioderma и харесвам техните продукти, но ми се искаше да пробвам нещо ново за мен и реших да опитам продуктите на Uriage от серията Xemose. Тази серия е предвидена за хората страдащи от много суха или атопична кожа. За мое щастие кожата ми не е атопична нито е екстремно суха. Макар, че през последните месеци, усещам кожата на тялото ми по-суха от обичайно. Закупих първо Uriage Xemose -  (клик) нежен почистващ синдет или както аз му казвам крем. Формулата му е изключително лека и мека. Справя се много добре с премахването на грима от лицето ми, като оставя кожата ми мека, подхранена и без чувството на опъване. Като душ-крем, измива добре тялото и има пенлив ефект нанесен на гъба тип - роза. Отново не усещам опъване. 
След известно време реших да пробвам и крема от същата серия (клик), който е липидо-възстановяващ, препоръчващ се при раздразнена кожа  и сърбеж. Както ви споделих преди малко през последните седмици усещах кожата на тялото ми по-суха, особенно в частта на лактите. След като купих крема реших първо да направя лек тест, като нанесох крема на Uriaga на дясната ръка, а на лявата обичайната грижа, която ползвах, Още на сутринта забелязах доста очевадна разлика, кожата на дясната ми ръка беше видимо подхранена, мека и свежа. Този тест беше достатъчен за да знам, че искам час по-скоро да започна да ползвам крема. 


Като голям минус бих отбелязала, че поне на моята кожа кремът попива много бавно, но на сутринта кожата ми е в перфектно състояния, а лактите ми вече не са сухи. 
Ако и вие като мен усещате, че досегашната ви грижа за тялото не ви е достатъчна то задължително потърсете нов по-подхранващ продукт. 
Следващия продукт, който искам да пробвам е отново от серията нa Xemose и представлява почистващо душ-олио (клик).
Надявам се да съм ви била полезна. Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!