Обновихте ли гардероба си?

Последните два уикенда прекарах в подреждане на гардеробите ( остана ми само гардероба с обувките) и събрах голяма купчина ( 3 торби на икеа) с дрехи за изхвърляне. За мен е нещо обичайно всеки сезон да изхвърлям вече непотребни или не добре изглеждащи дрехи, действа ми освобождаващо, а също така се опитвам да не се превърна в Плюшкин. 
След всяко разчистване се чувствам като нов човек и съм готова да разпусна в онлайн магазините за да запълня гардероба ми с необходимия свеж полъх за сезона. 


Тази сутрин излежавайки се в леглото с чаша лате, реших, да разгледам два от любимите ми онлайн магазина. В последно време предпочитам да пазарувам онлайн, защото я няма тази лудница, няма задушни и миризливи на пот съблекални ( последното ми се случи преди една седмица ). Онлай пазаруването е лесно, не изисква обикаляне на магазини, чакане пред пробните... но пък неусетно човек харчи повече пари. Другият недостатък е, че не знаеш как ще ти стоят дрехите, но като чели в тази насока имам голям късмет и досега само един път ми се наложи да върна артикул поради неточен размер, 
Поблазнена от -70% намаление и безплатна доставка в онлайн магазина на H&M  си поръчах избелен син слим модел дънки с висока талия и срязани на коляното  ( клик ) Имам подобен модел дънки ,но в черен цвят и са едни от любимите ми дънки, затова реших да си взема подобен модел и в избелен син цвят, който мисля да комбинирам с обувка на висок ток или едни гуменки, който все още обмислям на Lacoste ( клик ). 


След като приключи обзорният ми преглед на артикулите в   H&M се отбих в най-любимия ми магазин Ever - Mango  Тук вече загубих самообладание, но все пак успях да се вразумя и изтрих голяма част от кошницата и оставих само 3 артикула. 
Обожавам блузите с паднало рамо и детайли с дантела, която придава нежен/романтичен завършен и нямаше как да пропусна тази така прекрасна риза/блуза с паднали рамене, тънка ивица с бяла дантела, която придава нежност и въздушна кройка. Материята е 100% вискоза, а дантелата е изработена от 100 % памук. За съжаление сайта не позволява да дам точен линк на артикула, но може да намерите блузата като в полето за търсене изпишете  Crepe flowy blouse.


Тъй като съм на вълна дантела и въздушни кройки, нямаше как да подмина тази рокля с паднало рамо и дантела. Горната част на роклята е абсолютно същата като при блузата с тази разлика, че тя е черна, а не бяла. Роклята е ефирна и има коланче, което може да подчертае бюста, като се постави точно под него, а именно това е и моята идея. Притесняваме едиствено дължината, но ми се струва, че ще е до коляното. Роклята може да откриете в секцията тук - клик . 


За да не плащам доставка от 15 лв, реших да добавя в количката една тениска, Те винаги са необходими, особено за разходки в парка. Харесах една бяла тениска, но за съжаление от нея беше останал само размер S в който очевадно няма как да вляза и заложих на тази тениска на синьо райе с надписи ( клик ) . Материята е 100% памук. 


Както забелязвате опитвам да избягвам синтетичните материи. Според мен те не са подходящи за лятото, защото запарват допълнително тялото. 

Започнахте ли да зареждате гардероба с нови пролетни попълнения?
Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!