Orax Pearl Guard Nano O2

Както казва известната Мерилин Монро : "Усмивката е най-добрият грим и няма да ви струва нищо!" Замисляйки се, усмивката е наистина едно много мощно оръжие и не коства никакви усилия. И не само, че ни прави по-красиви, а някак и настроението ни се оправя за секунди. Хората около нас започват да ни приемат по-друг по усмихнат начин, светът сякаш изведнъж се променя и всичко около нас е розово.


Ако и вие като мен обичате да се усмихвате широка и на показ се появяват всички зъбки, то трябва да се погрижим за тяхния перфектен вид. Не всички сме дарени с перфектната и подредена усмивка. Но тук на помощ ни идват избелващите лентички на Orax Pearl Guard  Nano O2, които с лекота ще избелят зъбите ни с 2 до 3 тона без да разрушат емейла им. Новата формула е разработена на базата на сода и не съдържа пероксид. Както знаете преди време пробвах Pearl Dent Bright White и останах очарована от ефекта им върху мен. Макар новата формула да не съдържа пероксид тя е също толкова ефективна. Ползвайки Orax Pearl Guard  Nano O2 открих леки подобрения спрямо Pearl Dent Bright White. Подобрения виждам в самите лентички, които се отлепят по-лесно от фолиото дори без да са съхранявани в хладилника, също така се разпенват по-малко.


Като действие  са идентични и не бих могла да кажа, кои имат по-силен избелващ ефект, защото за мен ефекта им е идентичен. Поставят се изключително лесно, като прилепват плътно по-зъбите, отстраняването им е като детска игра. Ефектът след 14 дневния курс е ослепителен, като се има впредвид, че не нараняваме имейла и не сме дали стотици левове за професионално избелване. Разбира се при професионалното избелване ефектът е много по-силен, цената е в пъти по-висока и не напоследно място повреждаме имейла на зъбите, както и възпаляваме чувствителните венци.


Сега е точния момент за един бърз предновогодишен курс с който да посрещнем новата година с блестяща усмивка. Лентичките може да закупите в аптеки Субра или от сайта на Orax ( клик ) . 


Продуктът ми е предоставен от PR!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!