New Goodies | Temptations By Nina
понеделник, 26 октомври 2015 г.

New Goodies

Макар, че термометърът навън в момента показва 3 С, аз си седя у дома на топло, запалила съм си ароматна свещ и си похапвам скришом от любимия ми шоколадов сладолед с шоколадови пaрченца ( Gelatelli Chocolate ). 
Откакто температурите се понижиха си създадох вечерна рутина, която се състои от много ароматни свещи, удобни дрехи, книжка и топъл шоколад. Макар да звучи скучно и еднообразно на мен си ми харесва, а и съм от хората, които предпочитат домашния уют пред мразовитите вечери. 


Разбира се, понижаването на температурите не ми попречиха да направя няколко покупки от дивана, а и не само. 
Една вечер около 01часа ме озари идеята, че искам тъмно лилаво червило, единствената пречка бе, че предните дни времето беше много дъждовно, а и идните се очертаваха да бъдат такива. Затова реших да проверя какво предлагат онлайн магазините и не след дълго стигнах до сайта на Golden Rose. В който си харесах двата нови цвята от колекцията им  Velvet Matte, а именно 28 и 29. Вече имахте възможността да видите прекрасния лилав цвят тук . Цветът е много красив и натрапчив, разбира се не на всеки би се харесал. Самата аз все още съм в дилема дали се възприемам с него, единствената ми забележка е че разнасянето му не е много равномерно и трябва да го поставям и с четка.  



Освен жаждата ми за нови червила почувствах спешна нужда да си взема и няколко лака. Да, не бях купувала лакове от много време, което е странно. Спрях се на Golden Rose Selective. Много харесвам лаковете от тази серия. Нанасят се лесно, голяма част о тях са покривни, а и н а моите нокти издържат цяла седмица без забележки. Спрах се на два типично есенни нюаса 73 ( цък ) и 84


В момент на слабост си взех Miss sporty Crush On You 064, който представлява пясък в розов нюанс, който ми се струва много непокривен. Не знам къде ми е била главата когато го купувах, но поне през този ден имах и една добра покупка, а именно Essence Gel Nail Polish On Air. Вече успях да го понося, но за съжаление забравих да го снимам. Много красив и бляскъв е! 


От Avon си поръчах ФДТ им Extra Lasting в цвят Nude. За съжаление не успях да си улуча цвета, но като цяло ФДТ много ми харесва. Нанася се лесно, не матира прекомерно кожата, покритието му е средно и най-важното не седи изкуствено. Към ФДТ реших да си поръчам и кремообразния им коректор Ideal Flawless, който за съжаление ми объркаха и ми донесоха в цвят medium вместо Fair. Коректорът се слива идеално с цвета на ФДТ, но с другите ми ФДТ-ни идва прекалено тъмен. Покритието му е средно, текстурата богата и кремообразна и най-важното не ми се събира във фините линии под очите.


Минавайки през магазин Lidl, погледът ми бе привлечен от новите им течни сапунина Cien. Носът ми си хареса ароматът с White Blossom & Mandarin


В началото на месеца бях на едно събитие организирано от Avon на което получих най-новата им спирала Big & Fals Lash в трите им разновиднисти: black, navy и blk/brown. Спиралата наистина придава страхотен обем на миглите и ги прави катранено черни. Определено се очертава като новата ми любима спирала, за която ще пиша тези дни по подробно. 



Получих като подарък от La Biosthetique тяхното червило от серията Belavance в цвят Sparkle Tangerine. Червилото е с балсаместа текстура и глосов финиш. Много ми харесва богатият и сладникав аромат на червилото, което наподобява аромата на червилата на бабите ни.



Освен червилото получих и гел за еластична фиксация и блясък style glamour Shape. В гелът има много финни перлени частички, които все още не знам дали биха се забелязали на косата. За съжаление не знам дали ще използвам този продукт, защото не ползвам гелове. 
От Avene получих изнедваща пратка, която съдържа два техни " нови" продукта. Единият е новият им лек хидратиращ крем за съвършен тен Hydrance Legere в цвят Bonne Mine. За съжаление цветът му въобще не ми пасва и до този момент не мога д аоткрия начин как да го ползвам без да изглеждам смешно. На моята кожа този лек тониран крем изглежда розов. Иначе от краткия ми опит с него предимно в домашни условия мога да кажа, че тектурата му е изключително лека и приятна, матира кожата без да я пресушава или да я прави брашняна. 


Другия продукт, който се криеше в несесера е душ гелът Нежност, който не съдържа сапун. Според Avene продуктът е подходящ за лице и тяло, но лично аз предпочитам да го тествам върху тялото си. 


Винаги съм в търсене на нов хайлайт и наскоро от всякъде чувайки и четейки суперлативи за сенките на H&M и по-точно за тяхната сенка Let It Shine. Сенката е със страхотен златист шимър, който е съставен предимно от брокатени частици. 



От известно време си търсех рол он без алуминиеви соли и алкохол и го намерих в магазин DM на марката Balea Med. Идеята ми за рол она е да го ползвам у дома. Рол онът е много нежен и с деликатен аромат,


И след като есентта настъпи с пълна сила дойде и времето да се обзаведа с нови ароматни свещички. Заложих на свещите на IKEA с аромат на сметанов сладолед и Спа ухание. Освен икейските свещи си взех и няколко от ДМ с аромат на кокос и ванилия. 




6 коментара:

  1. Браво за хубавата снимка на let it shine аз така и не успях :D честити покупки!

    ОтговорИзтриване
  2. Честити придобивки, много са хубави! Лака на Есенс е страхотен, особено сега за Коледа ( аз вече съм на коледна вълна ), със сигурност ще се купува, иначе и аз си взех тъмното червило на ГР и ще го сефтосам в събота :Р А сенките на ХМ заслужават ли си 12-те лева, нещо съм предубедена към тях, а си харесах няколко цвята?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти кажа честно за 12 лв ще си купиш къде, къде по-качествени сенки :) Разпрашват се много, една част от тях не са много пигментирани при суочването, а и наскоро излязоха и клипове с палитрата им и доколкото виждам мнението ми, че не са пигментирани се потвърждава

      Изтриване
  3. Честити, Нинка! И аз много харесвам спиралата на Avon.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!