Purple or Vamp

Тази есен ми се носят тъмни червила и именно това беше причината да си купя Golden Rose Velvet Matte в цвят 29. Цветът му е малко стряскащ, и вероятно ако изляза с него на улицата ще съм атракцията на София, но защо пък не. Едиствено се притеснявам, че не мога да определя дали се харесвам с него. 
Червилата от тази серия на Golden Rose са матови и не изсушават прекалено силно устните, покривността им е завидна, но за съжаление се сблъсках с малък проблем с точно този цвят. Червилото е покривно, но за съжаление не се нанася равномерно и това налага по прецизното поставяне с четка. 


FACE:
Avon Calming Effects - Ivory
Avon Ideal Flawless concealer
Ben Nye Colorless Polwder
MAC Studio Fix
CHEEKS:
Avon Glow - Peach Glow
Clarins Splendours 
Milani Luminoso
Essence - Bella's Secret
Eyes:
Estee Lauder Hot Cinnamon 
Impala Silicon Eyeliner 11
Avon Big & False Lash 
Couvrance brow pencil 
Lips:
Golden Rose Velvet Matte  29

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

2 коментара:

  1. I saw this shade in the store the other day and i didn't pick it up because I wasn't sure how would it look on my lips but after this post im buying it!

    Followed you on bloglovin'!

    Makeup by Ilona

    ОтговорИзтриване
  2. Това червило е много интересен цвят и според мен стои добре на хора с тъмна ( например на теб ) или руса коса и бяла кожа, но аз с моята червена коса, ако се издокарам с него ще изглеждам просто покъртително. Заплюла съм си обаче другия нов цвят- 28.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!