Catrice Made To Stay Copper & Gabbana

От известно време забелязвам, че всяка сутрин посягам към една и същa сенка, а именно към Catrice Made To Stay в цвят Copper & Gabbana ( 080). Гримът ми с нея става изключително бързо и ефектът който придава е точно това което търся, когато искам гримът ми да e дискретен, но едновремнно с това да е забележим без да е натрапчив.


Любовта ми към Catrice Made To Stay се градеше във времето, защото в началото я намерих трудна за работа или по-точно не ми се занимаваше с преливането, а може би не бях намерила и точната четка за целта, а да си цапам ръцете нямаше шанс - не обичам да нанасям грима си с ръце, единствено базата за сенки прави изключение.


Текстурата на сенката е мусообразна и се разнася изключително равномерно с пръсти, но когато говорим за четка вече става проблемно. С меките четки не ми се получаваше желаният ефект, защото не успяваха да загребат достатъчно количество, което да прелея на клепача, но с по-твърда четка в моя случай с четката на Chen Yu ( клик ) всичко става лесно като детска игра.


Сенката се нанася плътно и равномерно на клепача и дори поставена без база издържа цял ден без да се събере. А точно това е най-важният ми критерии когато говорим за грим. Все пак държа гримиът ми да изглежда добре минимум 9 часа. 
Цветът на Copper & Gabbana, както и самото име подсказва че е бронзов и в него има безброй златисти частички, които улавят всеки спектър на слънчевите лъчи. 


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

  1. Цветът изглежда страхотно и много есенен :)

    tonisbeautynook.blogspot.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!