Avon Wicked

След 4 дневната почивка е време да се настроя на работна вълна, макар, че когато погледна колко е мрачно и студено навън, не желая да си представя, че утре трябва да напусна домашния уют и да загърбя топлите постели. За да направя това ми задължение по-поносимо реших да се настроя на есенна вълна и да сложа подобаващ лак с който да посрещната "новата" работна седмица макар, започвайки я от средата. 


Стоях близо половин час съзърцавайки шкафа ми с лакове ( наброява над 400бр) и много трудно избрах с кой да се лакирам Лутайки се между глитъри, пясъци, матови .... и накрая се спрях на един позабравен любимец. Като се сетя колко трудно се сдобих с него, защото беше махнат от каталога на Ейвън, но все пак се преборих. 
Avon Wicked бих определил като типичния Вамп лак с кафеникав подтон, който се забелязва под точно определена светлина. Предпочитам този тип цвят върху къси, но добре оформени нокти, при мен му се губи елегантността. 


Най-вероятно Wicked не се предлага в каталозите на Avon към днешна дата, но мога да ви предложа негова алтернатива, а именно Opi German-icure. Единствената разлика в двата цвята е, че опито не е с толкова дълбок цвят. 

С какъв лак сте в момента?

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

4 коментара:

 1. Ух, че красив лак, страхотно ти стой, обаче 400 лака - направо ме застреля :) Иначе в момента съм без лак, защото не ми стигна почивката да се справя с другите неща, но и утре е ден :)

  ОтговорИзтриване
 2. Обожавам тъмни лакове на ноктите си. В момента съм с цвят графит, който според приятеля ми е черен.... мъже :) Само от любопитство ползвала ли си всички тези 400 лака, поне по един път?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Обожава цвят графит <3
   О, не имам сигурна над 50 непробвани :(

   Изтриване

I Love Your Comments!