Zara Heels

Винаги съм имала афинитет към обувките на висок ток.
И сериалът Сексът и Градът ми дойде като гръм от ясно небе и по-точно Кари Брадшоу, която всекидневно показваше страхотни обувки и доста екстравагантни рокли, който са неизползваеми в ежедневието на повечето жени и понякога се иска смелост за презъдаването на някои от визиите й.

Високите обувки са красиви, придават изтънченост, подобряват стойката, оформят силуета, понякога скриват 2-3 кг., но това не означа, че са удобни и подходящи за целодневен дори и полудневен пешаходен маратон.
Няма как тънък ток на 9+ сантиметра да е удобен и знам, че краката ми много ме мразят когато реша да ги настана в такива обувки, но нали красотата изисква жертви!
Говорейки си на тема обувки няма как да не ви покажа моето най-ново попадение, а именно тези керамидени обувки от  Zara.

Главният виновник за тяхната покупка е моята приятелка, която разхождайки се из магазините фукусира точно този модел и решава да ме подразни като ми изпрати няколко тяхни снимки в Messenger с текст : "Намерих перфектните есенни обувки за теб, че и има твоя номер", последвалата реакция бе до колко часа работи магазинът в неделя. Разбирайте, че още същия ден 15 мин преди да затвори магазинът се оказах пред тях. Мисля, че останалата част от историята ви е ясна... Бих се радвала да ми споделите дали искате от време на време да включвам и такива постове в блога.

А вие какво мислите за обувките на висок ток?

п.с ако обувките ви харесват в  Zara има още два чифта и цената им е повече от чудесна!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

2 коментара:

  1. Много са красиви, честито :) Аз бих се радвала да виждам повече такива постове, винаги са полезни :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!