Garnier Miracle Cream | Temptations By Nina
Latest Instagrams
сряда, 25 март 2015 г.

Garnier Miracle Cream

Всички искаме да сме красиви, да имаме перфектната кожа, коса, нокти .... но уви не всички сме перфектни, а изобщо имали перфектни жени без фотошоп!
Козметичната индустрия всекидневно ни залива с какви ли не чудодейни средства, които обещават много неща, но реалността е друга.
По принцип не съм от хората, които лесно се лъжат по лъскавите корици на списанията или изкущаващите реклами, но лесно се поддавам на добрите мнения. Колежката ми си купи дневния крем и много го похвали, а на мен само толкова ми трябваше и на другия ден хукнах към първият Ремедиум.
Интересното при тази серия е, че всъщност кремът се трансформира в тониращ крем при размазването и обещава да ни дари с перфектна кожа. Кремът се предлага само в един цвят, който е универсален и се адаптира към всеки тен. Звучи повече от страхотно, нали? 
Уви не прави абсолютно нищо от обещаното!

Кремът е наистина много лек и се усеща много приятно на кожата, но цветът въобще не се адаптира. Първите пъти когато го слагах бях с изкуствен тен и като ефект ми допадна ( не прикрива несъвършенствата, но придава свеж вид на кожата), но  когато тенът ми падна и опитах да си сложа  Garnier Miracle Day Skin Creme и Garnier Miracle Eyes Cream придобих морковен отенък. Покривността на Garnier Miracle Day Skin Creme е нулева, но достатъчна да придаде оражев отенък. Не успява да прикрие нито едно от несъвършенставата ми, а за изравняване на тена не може и дума да става. Освен всички тези не така приятни качества кремът има и добри страни. Успява да хидратира кожата ми ( която е комбинирана) и  придава свеж вид. Ухае много приятно, макар и малко силничко. 

За Garnier Miracle Eyes Cream отново бих казала същите думи. Никакво покритие, силно оранжев поддтон и недостатъчна хидратация.

Пробвах да ползвам серията под ФДТ, но тогава получавах кир ефект. 
Ако сте със светла кожа не ви препоръчвам да пробвате тези продукти, но ако сте по-мургави и очаквате само озаравяне то тогава този продукт ще ви хареса. 2 коментара:

  1. При мен няма т.нар. кир ефект (с матова кожа съм). Обаче всичко останало е точно така - няма озаряване, само лек блясък като от мазен крем, нулева покривност, камо ли да послужи за "скриване" на дребни недостатъци по кожата ми. По-добре ББ крем...

    ОтговорИзтриване
  2. Аз бях възхитена от крема, но наистина не се адаптира, просто аз съм с жълт подтон на лицето и на мен ми пасва.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!

Latest pins

Subscribe