Garnier Miracle Cream | Temptations By Nina
сряда, 25 март 2015 г.

Garnier Miracle Cream

Всички искаме да сме красиви, да имаме перфектната кожа, коса, нокти .... но уви не всички сме перфектни, а изобщо имали перфектни жени без фотошоп!
Козметичната индустрия всекидневно ни залива с какви ли не чудодейни средства, които обещават много неща, но реалността е друга.
По принцип не съм от хората, които лесно се лъжат по лъскавите корици на списанията или изкущаващите реклами, но лесно се поддавам на добрите мнения. Колежката ми си купи дневния крем и много го похвали, а на мен само толкова ми трябваше и на другия ден хукнах към първият Ремедиум.
Интересното при тази серия е, че всъщност кремът се трансформира в тониращ крем при размазването и обещава да ни дари с перфектна кожа. Кремът се предлага само в един цвят, който е универсален и се адаптира към всеки тен. Звучи повече от страхотно, нали? 
Уви не прави абсолютно нищо от обещаното!

Кремът е наистина много лек и се усеща много приятно на кожата, но цветът въобще не се адаптира. Първите пъти когато го слагах бях с изкуствен тен и като ефект ми допадна ( не прикрива несъвършенствата, но придава свеж вид на кожата), но  когато тенът ми падна и опитах да си сложа  Garnier Miracle Day Skin Creme и Garnier Miracle Eyes Cream придобих морковен отенък. Покривността на Garnier Miracle Day Skin Creme е нулева, но достатъчна да придаде оражев отенък. Не успява да прикрие нито едно от несъвършенставата ми, а за изравняване на тена не може и дума да става. Освен всички тези не така приятни качества кремът има и добри страни. Успява да хидратира кожата ми ( която е комбинирана) и  придава свеж вид. Ухае много приятно, макар и малко силничко. 

За Garnier Miracle Eyes Cream отново бих казала същите думи. Никакво покритие, силно оранжев поддтон и недостатъчна хидратация.

Пробвах да ползвам серията под ФДТ, но тогава получавах кир ефект. 
Ако сте със светла кожа не ви препоръчвам да пробвате тези продукти, но ако сте по-мургави и очаквате само озаравяне то тогава този продукт ще ви хареса. 



2 коментара:

  1. При мен няма т.нар. кир ефект (с матова кожа съм). Обаче всичко останало е точно така - няма озаряване, само лек блясък като от мазен крем, нулева покривност, камо ли да послужи за "скриване" на дребни недостатъци по кожата ми. По-добре ББ крем...

    ОтговорИзтриване
  2. Аз бях възхитена от крема, но наистина не се адаптира, просто аз съм с жълт подтон на лицето и на мен ми пасва.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!