New Goodies | Temptations By Nina
неделя, 15 март 2015 г.

New Goodies

Време е за новите ми придобивки!
През последните седмици пазарувах доста разумно и купих само неща от първа необходимост - почти!
В начaлото на Февруари бях на вълна червени лакове и смело разглеждах в гугъл докато не открих няколко перфектни червени нюанса с които да се запася. Все пак червеното е един от основните цветове, който трябва да притежаваме. Макар, че в колекцията си имам голям избор от червени нюанси се нуждаех от глътка свеж въздух и набързо си поръчах: Cuccio Colour A Kiss In Paris ( може да го видите тук ), China Glaze Hey Sailor и Essie Too Too Hot.
От Таота решиха да ме зарадват с Manhattan Lip Lacquer ( за съжаление при мен липсва номера) и Manhattan High Shine Gloss (отново ми липсва номерчето). Manhattan Lip Lacquer има страхотен блясък и учудващо добра издръжливост имайки в предвид, че много цапа. Изтрива се развномерно и оставя много приятен тинт. Не седи тежко на устните и не се усеша, не е лепкав, а пигментноста му е повече от удивителна.

За глосовете от серията  High Shine сме си говорили и преди, а моето мнение за тази серия  може да прочетете тук.
В сайта на Kiko  имаше намаление и нямаше как да устоя на джъмбо моливите от серията Kiko Color-Up Long Lasting Eyeshadow. Моливите са силно пигментирани и меки. нанасят се много лесно и се блендват чудесно.

Вече имах удоволствието да ги понося и трайността им като за кремообразни сенки е впечатляваща.

При мен издържат около 7-8 часа нанесени върху база без да ползвам сенки върху тях. Това си е рекорд за моя мазен клепач. Обикновено при мен кремообразните сенки изчезват за 4-5 часа въпреки базата.
Бидейки за пореден път в Лили погледът ми беше привлечен от стелажа на Flormar. Незнам дали Flormar WaterMelon Balm е нов продукт, но аз определено го вижда за първи път. Както подсказва и името му това е балсам с аромат на диня, оцветява устните със съвсем лек розов цвят, който подчертава много красиво устните и те изглеждат по-красиви.

Ароматът е удивителен, а консистенията му е много приятна и мека. Опредлено се нарежда сред любимите ми продукти.
След като колежката ми похвали Garnier Miracle Day Skin Creme нямаше как да не си го взема като към него си купих и Garnier Miracle Eyes Cream.

За съжаление не харесах нито един от двата продукта, защото въобще не се адаптират към кожата ми и я оставят с оранжев подтон, а покривността им е нулева.
Трябваха ми нови пили за ел. пила и си взех Scholl Velvet Smooth Express Pedi. Имах  късмета да ги уцеля на промоция и две пили бяха на цената на една.
През няколко месеца обичам да сменям тампоните си - гъбичките. Много са ми удобни за отсраняването на маските. Този път реших да заложа на по-скъп вариант и си взех на Martini Spa. Освен разликата в цената тези тампони са със сребърни йони. Направи ми впечатление, че тампоните миришат ужасно неприятно дори след измиването им.
Преди седмица имах удоволствието да присъствам на 15 - годишнина на Maria Galland.

На събитието успях да се запозная от близо с продуктите на марката и останах впечатлена от част от продуктите им.

За тестване получих Maria Galland D7-1 Light Facial Cream, Maria Galland D5-2 Schisandra Serum, Maria Galland My Tailor -Made Beauty Care и  DLab 2 Booster Divin.
Ако помните преди време си взех рефили и палитра на Kiko и тъй като имах още свободно място реших да си попълн липсите.

Избрах си цветовете с номера: 217, 218 и 236.

Като качество сенките не са нищо особено, цветовете са им хубави, пигментността също, но  много се разпрашват.
Във форума прочетох доста ласкави мнения за маските за коса на  Lorys  и макар да ползвам само професионална козметика реших да пробвам и така хвалената маска със змийско масло. Ползвах я няколко пъти и вече имам изразено мнение за нея. Маската не е достатъчно хидратираща и подхранваща и според мен не може да утоли нуждите на изтощената коса. След нея косата ми е твърда и груба. 
Отдавна не си бях купувала мокрите кърпички за сваляне на грим на Pom Pon, но както знаете те са ми любими.
Трябваше ми нова гъба за баня и си купих Аgiva Sisal. Към гъбата се предлагаше и подарък крем за ръце на Agiva - Flower. до сега не бях помирисвала по неприятен крем за ръце. 
Имах нужда и от нова глава за четката ми за зъби и както винаги си взех стандартните на Oral-B.
Минавайки през H&M забелязах тези страхотни гривнички. според мен биха били идеален акцент за освежаване на всяка визия.
Взех и тази гривничка от Calliope

Какво си купихте последно?

10 коментара:

  1. Страхотни покупки! Влюбих се в моливчето на Kiko в цвят 29 :))

    ОтговорИзтриване
  2. Честити покупки,Нинка :)
    Гъбичките тук струват 1 евро,егаси надценката :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни нещица си си купила. Балсамите на Flormar са наистина нови, аз имам този с аромат на черница, изненадващо пигментиран е и мирише невероятно, определено смятам да си взема и този с диня!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много са свежарски, браво на Флормар :) Гледах, че имат доста интересни продукти, но за съжаление дори половината от асортимента им го няма у нас :(

      Изтриване
  4. Страхотни покупки, лакът за устни на манхатън изглежда страхотно <3 и моливите на Кико и те :)

    ОтговорИзтриване
  5. Хаха толкова си сладка :) Много готини неща, даже си харесах няколко да изпробвам! Страхотен блог, също :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!