Manhattan High Shine Lipgloss 23G

Здравейте момичета, 

Лято е, което означава , че можем да захвърлим дрехите си, но освен тях можем да захвърлим и тежкия грим. 
Както съм ви споделяла многократно, аз съм фенка на силния и тежък грим, но в летните жеги не мога да си представя да нося full coverage грим, освен ако не се налага. 
Залагам предимно на леките ФДТ-и, бб-кремчета, свежи и ефирни цветове на очите и леки глосчета, балсамчета.... разбира се слагам и крещящи червила, но за тях предпочитам основата ми да е по-сериозна. 
И така днес ще ви покажа едно глосче, което е страхоотно за онези моменти когато искате да сте свежи без много грим.
Така, че днес ще си говорим за Manhattan High Shine Lipgloss в цвят 23G.

Започвам с това , че по описанието на продукта ( което ми е предоставено от дистрибуторите) пише, че това е червило, не знам от къде идва това объркване, но за мен този продукт дори не се доближава до течно червило. 
Глосчето е много приятно и е с лека тектатура, която не е от лепнещите. Има лек плодов аромат и много лек сладникъв вкус. Цветът му е бежав със златисто-розови частички, но на устните бежовият цвят изчезва и устните ви придобиват загатнат златисто-бежов нюанс посипани с едва доловими частички, което прави устните ви изключително сочни. Ако искате устните ви да излеждат по-сочни и обемни то тогава търсете прозрачно-златисти глосове със златист шимър. 
Тъй като това е глос, то е нормално да не издържа цял ден на устните ви, но все пак всичко си е строго индивидуално.
Цена:8.60лв

Продуктът ми е предоставен от дистрибуторите на марката!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

I Love Your Comments!