Manhattan High Shine Lipgloss 23G | Temptations By Nina
събота, 15 юни 2013 г.

Manhattan High Shine Lipgloss 23G

Здравейте момичета, 

Лято е, което означава , че можем да захвърлим дрехите си, но освен тях можем да захвърлим и тежкия грим. 
Както съм ви споделяла многократно, аз съм фенка на силния и тежък грим, но в летните жеги не мога да си представя да нося full coverage грим, освен ако не се налага. 
Залагам предимно на леките ФДТ-и, бб-кремчета, свежи и ефирни цветове на очите и леки глосчета, балсамчета.... разбира се слагам и крещящи червила, но за тях предпочитам основата ми да е по-сериозна. 
И така днес ще ви покажа едно глосче, което е страхоотно за онези моменти когато искате да сте свежи без много грим.
Така, че днес ще си говорим за Manhattan High Shine Lipgloss в цвят 23G.

Започвам с това , че по описанието на продукта ( което ми е предоставено от дистрибуторите) пише, че това е червило, не знам от къде идва това объркване, но за мен този продукт дори не се доближава до течно червило. 
Глосчето е много приятно и е с лека тектатура, която не е от лепнещите. Има лек плодов аромат и много лек сладникъв вкус. Цветът му е бежав със златисто-розови частички, но на устните бежовият цвят изчезва и устните ви придобиват загатнат златисто-бежов нюанс посипани с едва доловими частички, което прави устните ви изключително сочни. Ако искате устните ви да излеждат по-сочни и обемни то тогава търсете прозрачно-златисти глосове със златист шимър. 
Тъй като това е глос, то е нормално да не издържа цял ден на устните ви, но все пак всичко си е строго индивидуално.
Цена:8.60лв

Продуктът ми е предоставен от дистрибуторите на марката!

1 коментар:

I Love Your Comments!