Make up of the day | Temptations By Nina
понеделник, 24 февруари 2014 г.

Make up of the day

Уикенда вече свърши и от утре трябва да се настроим на работен режим. Да, знам колко е трудно, но уви е неизбежно. 
Не знам за вас, но аз уикенда обикновено го прекарвам в приятна компания разхождайки се из парковете, пийвайки горещ шоколад с бита пяна и шоколадови късчета в Costa или пък мързелувайки пред телевизора. Което означава, че не се престаравам с грима. За разходка в парка или пък кафе с приятелка предпочитам да посягам към по-леки текстури и по-неутрални цветове. Все пак кожата ми трябва да си почине от "full coverage" ФДТ-ите. Колкото и увереност да ми дават съм наясно, че този тип продукти не се отразяват никак добре на кожата, а и няма да се лъжем, че "full coverage" ФДТ-ите седят естествено, колкото и да ми се искаше. Уви, винаги си личат!
Днес успях да снимам какво нося обикновено през уикенда и нямам търпение да ви покажа :)

Както споделих през уикендите предпочитам по-леките тексури и тук на помощ ми идва Chen Yu BB cream ( повече инфо тук ) Покритието му е леко даже бих казала, че клони към нулата, но хидратира и озарява кожата много добре. Озаряващото му действие ми идва в повече, но затова имам Maybelline Affinitone Waterproof Powder. Споделяла съм неведнъж, че това ми е любимата пудра, успява да матира кожата и ако се нанесе с подхояща четка има много добра покривност, но в моя случай я нанесох съвсем леко колкото да матирам кожата. Разбира се, преди пудрата поставих малко Rimmel Fit Me concealer под очите и на 2-3 пъпчици. Както се вижда целя съвсем естествен вид, дори не сложих руж и бронзираща пудра, което ми се случва много рядко. По принцип обичам да поставям на скулите малко от бронзиращата пудра на Clarins Splendoor, но този път я пропуснах. 
Днес реших все пак да добавя малко цвят на очите и очертах горния клепач с Impala Waterproof eyeliner 306, във водната линия поставих Rimmel ScandalEyes eyepencil в цвят Nude. Много добре озарява погледа и премахва уморения вид. Веждите попълних с Essence eyebrow pencil. С него се работи лесно и оформянето става за секунди и най-важното седи естествено.
От както получих спиралата на L'oreal Miss Manga, нося само нея. Спиралата не е никак лоша, не слепва миглите, придава обем и е наситено черна. Вече успях да направя снимки с и без нея така, че очаквайте много скоро и публикация. 
Винаги преди да поставя червилото хидратирам устните и тук на помощ идва балсамът за устни на Bioderma. Няма да се увличам в дълги описания, защото и този продукт ще получи заслуженото си място и ще има собствена публикация. Балсамът е мазен, без да лепне и хидратира много добре устните. От както времето се затопли не спирам да нося Yves Saint Laurent Rouge Volupte Silky Sensual Radiant Lipstick - Rose Neillia. Това е първото ми червило на YSL и със сигурност няма да е последното.

А какво представлява вашият грим през уикенда?

1 коментар:

  1. Чакам поста за Мис Манга :) Иначе аз през уикенда изобщо не слагам грим, но в крайни случай, ако ми се налага да изляза - леко оформям веждите и слагам една спирала. На устните неутрално червило или балсам :)
    Явно е време да пробвам и Афинитон :)))

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!