Night Routine Part 1 | Temptations By Nina
събота, 16 септември 2017 г.

Night Routine Part 1

Дрехите са нашата униформа, но по важното е как чувстваме тялото си под тях. Те умело успяват да прикрият някои несъвършенства, но когато паднат оставаме само по кожа, а нима не е важно да се чувстваме добре в кожата си. 


Много пъти съм Ви говорила за сутрешната ми рутина (клик), в която използвам леки хидратиращи "емулсии" и някак все пропускам вечерната, която е силно подхранваща. Колкото и да съм уморена след хилядите ангажименти през деня, винаги отделям време за себе си. Почти веднага щом се прибера се вмъквам в банята където отмивам напрежението. Използвам различни душ гелове според настроението ми, но държа да похваля мекия и наситен аромат на душ гела на FА HONEY CREAM* (клик) с аромат на златен ирис и меден екстракт. Пяната е плътна, мека и благоуханна. Задължително трябва да си взема още една опаковка. 
Старая се поне 2-3 пъти седмично да ексфолирам кожата си, по този начин тя е винаги мека и приятна на допир. Любимият ми скраб е на основата на солни кристали и куп подхранващи масла, но за съжаление не е никак бюджетен продукт. Използвам скраба на PREMIER BY DEAD SEA PREMIER (клик) с аромат на мляко и мед. Отстранява мъртвата кожа и същевременно я подхранва в дълбочина. След като съм почистила кожата обръщам малко внимание на ходилата ми. Абсолютно всяка вечер минавам петите си с пемза за няколко секунди, след което обтривам стъпалата със специално предназначен скраб за целта на SNB Professional*(клик)


Старая се да нанасям лосиона ми за тяло, докато кожата ми е все още влажна, защото по този начин продуктите се абсорбират по-добре. В последно време използвам възстановяващия лосион за след слънце на A-DERMA PROTECT AH* (клик). Макар, че лосионът е предназначен за използване след слънчеви бани, го намирам изключително подходящ за вечерната ми грижа. В състава си съдържа хуалуронова киселина, масло от кълнове овес и успокояващи съставки. Прави кожата ми мека без да я оставя лепкава. Друг любим лосион, който използвам когато чувствувам кожата си изключително дехидратирана/суха е URIAGE XEMOSE (клик), той попива изключително бавно, но на сутринта кожата ми е кадифена. 


Като 90% от жените и аз се боря с целулита с различни методи, но и никога не пропускам антицелулитния серум. Наскоро получих един много интересен интензивен антицелулитен серум на COLLAGENA NATURALIS* (клик), който тествам. Консистенцията е гелообразна и се нанася чрез впръскване, попива за части от секундата, няма аромат и не оставя лепкаво чувство. Разбира се, не очаквам един лосион да заличи целулита ми като с магическа пръчка, но този тип продукти спомагат за по-добрия външен вид на засегнатите участъци. 


Преди време си взех така известния крем на WELEDA SKIN FOOD (клик), който използвам за по-сухите участъци от тялото ми, като лактите, коленете и дори го използвам като балсам за устни вечер преди да си легна. Изключително тежък крем, но подхранващите му свойства са чудесни. 
Вечерния ми ритуал не завършва тук :) Преди да си легна винаги нанасям крем на краката ми в момента използвам крем на FOOTPRIM* (клик) и на ръцете нанасям NATURAL COSMETIC ROSA PRETIOSA (клик) и вече съм готова да поема към приказния свят на сънищата. 

А какъв е вашия вечерен ритуал?

*PR SAMPLE

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!