Morning Routine Part 1

Изправени лице в лице със забързания начин на живот, всички ние имаме нужда да полагаме грижи за себе си от сутрин до вечер. 
Ставането рано сутрин не е една от моите стихии и затова първото нещо, което правя след като се събудя от хилядната аларма е да изпия чаша вода с няколко рязана лимон, след което се шмугвам набързо под душа, за да успея да събудя сетивата си. 
 

Сутрешния душ за мен е изключително важен, защото само той успява да ме събуди, а какво по-хубаво от една 5 минутна зареждаща сесия с благоуханната и плътна пяна на Nivea Silk Mousse*. Обожавам този продукт, пяната обгръща тялото ми с меката и плътна текстура, а ароматът гали сетивата ми. За сутрешния душ предпочитам аромата на Cream Soft, който е обогатен с бадемово олио. 


В зависимост от това в колко часа съм станала обикновено поставям лосион за под душа  Nivea in Shower или ако имам малко повечко време ползвам  флуида за тяло на Avene TriXera*. Формулата му е изключително лека и попива в кожата за секунди, като я оставя мека и хидратирана. В Avene TriXerа ми харесва това, че не добавя никакъв аромат, текстурата е много приятна и лека и не се притеснявам да го ползвам дори и в най-топлите дни, защото знам, че няма да тежи на кожата ми, както повечето лосиони за тяло. 
Ежедневието ми е изключително натоварване дори на моменти стресиращо и много държа на добрата защита. През годините открих че мога да се доверя на Vichy Stress Resist. Ролката е с много приятен и свеж аромат, текстурата е водниста, но не оставя лепкаво или мокро усещане. Достатъчно е само едно нанасяне сутрин за да съм сигурна, че няма да се изпотя и да се появи неприятна миризма, 



*PR SAMPLE!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!