Morning Routine Part 1 | Temptations By Nina
неделя, 26 март 2017 г.

Morning Routine Part 1

Изправени лице в лице със забързания начин на живот, всички ние имаме нужда да полагаме грижи за себе си от сутрин до вечер. 
Ставането рано сутрин не е една от моите стихии и затова първото нещо, което правя след като се събудя от хилядната аларма е да изпия чаша вода с няколко рязана лимон, след което се шмугвам набързо под душа, за да успея да събудя сетивата си. 

Сутрешния душ за мен е изключително важен, защото само той успява да ме събуди, а какво по-хубаво от една 5 минутна зареждаща сесия с благоуханната и плътна пяна на Nivea Silk Mousse*. Обожавам този продукт, пяната обгръща тялото ми с меката и плътна текстура, а ароматът гали сетивата ми. За сутрешния душ предпочитам аромата на Cream Soft, който е обогатен с бадемово олио. 


В зависимост от това в колко часа съм станала обикновено поставям лосион за под душа  Nivea in Shower или ако имам малко повечко време ползвам  флуида за тяло на Avene TriXera*. Формулата му е изключително лека и попива в кожата за секунди, като я оставя мека и хидратирана. В Avene TriXerа ми харесва това, че не добавя никакъв аромат, текстурата е много приятна и лека и не се притеснявам да го ползвам дори и в най-топлите дни, защото знам, че няма да тежи на кожата ми, както повечето лосиони за тяло. 
Ежедневието ми е изключително натоварване дори на моменти стресиращо и много държа на добрата защита. През годините открих че мога да се доверя на Vichy Stress Resist. Ролката е с много приятен и свеж аромат, текстурата е водниста, но не оставя лепкаво или мокро усещане. Достатъчно е само едно нанасяне сутрин за да съм сигурна, че няма да се изпотя и да се появи неприятна миризма, *PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!