Artistry Signature Color Light Up | Temptations By Nina
неделя, 23 април 2017 г.

Artistry Signature Color Light Up

Връщайки се от командировка в Сараево, минах през бензиностанция в Сърбия и накупих няколко списания да видя какво се случва в света на козметиката у нашата съседка. Разлиствайки списанията започна да ме обзема мъничко завист, защото в Сърбия има много нови продукти, които все още не са пристигнали у нас. Пример за това е новата нощна грижа с пилинг ефект от серията Idealia на Vichy. Виши ако четете блога ми, моля предвидете зареждането на новите продукти. 
С всеки по-топъл лъч дрехите ми стават по-лежерни  и грима все по-лек. Избягвам тежките фон дьо тени, сенките на очите и матовите червила. Все по-често посягам на леките кремообразни червила и глосове за устни.  


Преди малко повече от  месец получих за тестване глосът на Amway Artistry Signature Color Light Up  в цвят Juicy Peach и от тогава няма ден в който да не посегна към него. Харесва ми това, че придава деликатен прасковен отенък на устните ми, като същевременно ги прави много плътни и сочни..."устни за грях". Освен ефирния си цвят, Juicy Peach притежава деликатни микро частички, които се заиграват със слънчевите лъчи. Консистенцията е лека, но на моменти се усеща много лек лепнещ ефект, който  не е неприятен. 
В състава си глосовете от серията съдържат масло от жожоба и масло от авокода, което ги прави изключително комфортни за дълго носене и най-важното не изсушават устните.


Другото нещо в което няма как да не се влюбя е опаковката. Тубичката е снабдена с огледалце, а капачка с лед лампички - колко удобно за нанасяне в движение и най-важното забравям досадното ровене в чантата с надеждата да не съм забравила за пореден път огледалото ми, което всъщност се случва прекалено често.
Серията Artistry Signature Color Light Up притежава осем ефирни цвята между които съм сигурна, че ще откриете и вашия нюанс. 




PR SAMPLE!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!