My Gym Bag Essentials | Temptations By Nina
понеделник, 1 май 2017 г.

My Gym Bag Essentials

Преди няколко дни се завърнах от командировка в Букурещ и изпаднах в шок от неприятното време, което ме посрещна. Но ето, че два дни по-късно слънцето се показа, а с него и моето настроение. Винаги,  когато е мрачно навън настроението ми изчезва и дори на моменти се чувствам меланхолично, но това е друга история. Днес реших да Ви споделя какво нося в сака си за тренировки. 


От началото на годината тренирам 2 пъти седмично след работа и се чувствам страхотно. В началото ми беше много трудно да изградя рутината. Един от основните проблеми е, че тренировките ми стартират от 20:00 часа. а другия, че не можех да си открия компания. 
Разбира се всички ние имаме различни нужди и нещата в нашия сак може да са по-различни от колкото при друг, но ето какво нося аз в моя сак:
- На първо място е тренировъчният екип, който трябва да е изработен от дишаща материя. За това препоръчвам да разгледате какво предлагат спортните марки, а не да купите първото клинче от някоя сергия. Аз лично се спрях на черните цветове с лек акцент и колкото и да харесвам шарените клиновете на Nike/Adidas, в тях ще изглеждам комични с моите бутчета, а да не забравяме, че най-важното е да се чувстваме комфортно докато тренираме. И момичета не забравяйте спортните сутиени, те поддържат по-добре бюста Ви по време на тренировката. 
- За къде сме без удобни маратонки. Не веднъж съм ви казвала, че мразя маратонките, но те са най-удобни за тренировки, особено в тези, които е застъпена кардио част. Маратонките са ми на около 3 години и съвсем скоро ще трябва да ги сменя, защото усещам, че в последно време не са ми много удобни. 
- Вода, вода, вода... има толкова сладки спортни бутилки на пазара в момента, че е грехота да не се сдобиете с някоя от тях
- Демакианти: задължително със себе си нося шишенце мицеларна вода на Bioderma и кърпички за премахване на грим. Много е важно да свалим целия си грим преди тренировката... нали не искаме запушени пори. А и гледката на потно и размазано лице не е никак лицеприятна. 
- Ластик за коса, все пак не искаме да развяваме потни гриви
- Дезодорант : винаги освежавам дезодоранта си преди и след тренировка
- Сух шампоан: понякога след тренировка, косата ми изглежда мазна и неприятна, което поправям за няколко секунди със сухия шампоан на Alloxi. Изключително нежен е към скалпа. 
- Хавлиена кърпа с която да попиете потта по време на тренировката
- Четка за коса
- Балсам за устни


Може би забелязвате, че в сака ми липсват продукти за под душ, това е така, защото изпитвам погнуса от общите помещения за къпане. знам, че е хубаво да премахнем цялата пот , заедно с токсините след тренировката, но просто не мога да се преборя със себе си и да вляза под душа, който е ползван от хиляди хора преди мен. 
А вие какво носите в сака си за тренировки?

1 коментар:

  1. И моят сак за тренировка е с почти същите неща.Клин,тениска,маратонки,ръкавици,вода,четка за коса ,ластик и глос.
    Аз също не си вземам душ в залата ,поради същата причина, освен в редките случаи ,когато съм на работа след тренировка.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!