Slimcut Първи резултати | Temptations By Nina
сряда, 27 юли 2016 г.

Slimcut Първи резултати

С всеки изминал ден отпуската ми се доближава, а покрай нея в мислите ми се е загнездил спомена за една лежерна почивка в Thracian Cliffs  в края на сезона, когато морето е бурно, няма хора и пиенето на кафе е най-релаксиращото нещо което ми се е случвало. Просто седиш и се любуваш на природата необезпокояван от никого. Ех, спомени, спомени... 


Преди време ви разказах за моите перипетии с различните диети (клик) и за предизвикателството което ми отправиха от Slimcut. Вече преполових активната част от програмата и дойде време да ви разкажа малко повече, за продуктите и как ми се отразяват. 

Пия Dietstar (клик) 2 пъти на ден след хранене, обикновено след закуската и обяда. Хапчетата са под формата на капсули, имат леко специфичен аромат на водорасли. В кутията има 60 капсули, които са достатъчни за 30 дневен прием. След приема им се чувстват сита за по-дълъг период от време и нямам нужда от междинни похапвания с които лесно се съгрешава. Интересното е, че организма ми не изпитва нужда от сладки неща, имайки в предвид, че съм от хората обичащи да похапват шоколад и бонбоники Рафаело на които трудно устоявам.  До момента не съм забелязала негативни странични ефекти, като главоболие, трудно заспиване, раздразненост...


Любимата част от програмата ми е дрениращата напитка DrainerDrink (клик), има много приятен и освежаващ вкус на Nestea праскова. Поставена в хладилника и сервирана с ледени кубчета охлажда и освежава тялото на мига. Дрениращата напитка пия 2-3 пъти седмични и от тогава почти нямам проблем с подуването на пръстите на ръцете ми което през лятото ми се случва много често. 
Fat Burner (клик) напитката приемам около 15 мин преди тренировките у дома (клик) и (клик), има приятен лимонов вкус. Fat Burner-а успява да ме зареди с повече енергия, по-бавно се изморявам и се потя повече. 
Тренировките у дома когат да бъдат под формата танци, зумба... В днешно време в YOUTUBE има голям избор от тренировки подходящи за домашни условия. На сайта на Slimcut (клик) също може да откриете техни предложения.



Резултати:

За 15 дневния прием на програмата резултатът при мен е -4 килограма. Разликата се усеща и в сантиметрите, талията е намалена с 3 см., при корема ефектът е отново е -3 см., ханша е редуциран с 2см, а бедрата с 1см. 
Ефектът е получен в комбинация с хранителен режим, който сама съм си изготвила и в него преобладават плодове, зеленчуци и млечни храни. Хляба съм заменила с хляб от овесени трици, който обожавам и сама приготвям без проблем. Избягвам тестени изделия, но един път седмично ако ми се дояде тестено си позволявам паста с доматен сос с босилек или тънка пица с прошуто и рукола.


Като цяло не съм променила драстично хранителния ми режим. Не съм от хората които готвят, а когото го правя предпочитам леки неща като сладък картоф, гъби, тиквички и патладжан на фурна в тава върху която е поставена хартия за печене и отгоре поръсвам зеленчуците с малко зехтин, черен пипер и хималайска сол... мммм. 
Искам да напомня, че няма панацея, която да ви помогне ако хапвате банички, бюреци и подобно храни.  



5 коментара:

  1. Нинче, прекрасни резултати за толкова кратък период! Продължавай все така! И при мен жаждата за сладко и тестено изчезна, което ме шашна, защото съм от хората които похапват бая сладичко. :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз съм голям фен на сладкото за съжаление :( Мисля да опитам от тези таблетки...

    ОтговорИзтриване
  3. А кожата, как и се отрази отслабването? Цвят, стегнатост, стрии....?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, кожата ми остана в същото състояние в каквото е била и преди. Нямам излязли нови стрии.

      Изтриване
  4. А кожата, как и се отрази отслабването? Цвят, стегнатост, стрии....?

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!