New Goodies | Temptations By Nina
вторник, 17 ноември 2015 г.

New Goodies

Рядко гледам чуждестрани влогове, но за сметка на това съм запалена по българските влогърки. Една от любимите ми български влогърки е Снежи от Snejana Atanasov . Дори успях да запаля колежката ми по нея или просто й се налага да я слуша, защото озвучам офиса с ютуб клипчетата й. Друга българска влогърка, която много харесвам е Мариета от Murfeishun . От неините клипчета са ми любими тези на тематика какво хапвам в сряда. От скоро следя и Гергана Димитрова ( цък ). В този ред на мисли реших и аз да направя няколко плахи опита и дори днес успях да заснема няколко кадъра и се надявам утре да не забравя да включа камерата за да успея да сглобя едно цяло клипче и да видя дали ще го бъде. 


Преди няколко седици от Golden Rose лансираха нова серия, а именно Podigy Gel Duo ( клик ). Серията обещава да придаде гел ефект на лака и той да се задържи на ноктите ни минимум 7 дни. Дали си изпълни обещанието - Да! Поне на моите нокти издържа цели 8 дни преди да ми омръзне и да го сваля ( снимка от лака на 8 ден). Лакът самостоятелно има страхотен гланцов финиш ( клик ).


На щанда на Golden Rosе погледът ми бе прикован към тези мъници от серията WOW ( клик ). големи сладурковци! Избрах си цветовете 47 и 76.


Бях останала без ацетон, а спешно се нуждаех от подмяна на лака. Разбира се, веднага се запътих към магазин Лили, но за мое огромно нещастие се оказа, че магазинът на бул. Ал. Стамболийски е затворил и искам не искам се озовах в ДМ. Харесах си ацетона на Essence и не останах очарована. Да, свали ми лака, но много по-бавно и по-трудно отколкото масления на Лили. 


Но пък ако не бях отишла за ацетона нямаше погледът ми да засече Essence Indito To Go. в шишенцето лакът изглежда удивително. Цветовете се преливат плавно, дано и на ноктите да е така забележителен. 


След любовната ми афера с Атанас ( клик ) от SNB, решиха да ме запознаят и с Борис (клик ), който също както Атанас е супер очарователен и лесно ме остави без дъх. За "перфектния" ми маникюр също така избраха новия им крем за ръце със сок от арония ( клик ) - мирише страхооотно. Разбира се не забравиха и кожичките и получих мини кремче за нокти и кожички ( клик ) . Вече успях да го пробвам и на първо четене много ми допадна. 


Нямаше как да не си взема кърпичките за почистване на грим на Pom Pon ( клик ). Както знаете те са ми любимите кърпички на българския пазар. 


От месеци се каня да си купя матиращи листчета и всеки път забравям. Но този път те сами ми се изпречиха на пътя в Ремедиум. Никога до сега не съм позлвала Beauty Made Easy ( клик ). Всъщност матиращите листчета не са никак лоши за цената си. попиват излишния себум без да оставят следи. 


Трябваше ми нов блендър/гъбичка и този път реших да заложа на този от H&M. Вече имах удоволствеието да го пробвам и много ми хареса това, че е супер мекичък, но материалът от който е направен ми наподобява гъба за миене на съдове и определено пред него предпочитам ебелинския. Мисля, че е крайно време да тествам оригиналния бюти блендър! 


Преди време Тати ( клик ) похвали кремообразните сенки на H&M ( клик ). Харесах всичкои цветове, но се спрях на The New Noir. Цветът е великолепен, формулата е мусообразна, пигментацията е отлична и отгоре на всички са наистина издържливи нанесени над база за сенки. Какво повече да искам- А, да още няколко цвята!



От известно време се чудих, какво ми липсва. Да усещах липсата на нещо любимо и осезаемо, но така и не успявах да разгадая какво. И да един ден просто се сетих и набегом изтичах до най-близкия Ремедиум хванала колежката под ръка, която каза, че повече няма да влиза с мен в магазин в който се продава козметика - нищо ново под слънцето, тя тази песен си я пее от отдавна, пък после аз съм виновна, че си купила това-онова... Да липсваха ми маските на Purederm ( клик ). За съжаление нямаше голям избор и си тръгнах с 3 маски: със зелен чай и колаген, с алое и колаген и с краставица и колаген


Освен тези маски реших да пробвам и тези на Acaci ( клик ). От тях си взех интензивна подмладяваща маска с оризови трици и хидратираща хуалуронова маска с морски водорасли. Снощи сложих тази с морските водорасли и останах много доволна. Кожата ми изпи и последната капка от маската и се почувства "напоена".


Сега малко към "фешън" покупките. 
Получих тази страхотна гривна от Avon, като чрез нея се събират средства за откриване на денонощна национална линия,предлагаща професионална помощ за жертвите на домашно насилие!


Както знаете много харесвам сайта на Fashion Supreme ( клик ). Няма как да ви покажа линкове на артикулите от сайта, защото кампаниите са им изтекли. 




Пристрастена съм към шаловете в гардероба си имам "хиляди" но това не пречи да си взема още един, нали? Много харесах този сив шал  от H&M ( клик ), а и цената му беше повече от привлекателна. 


Освен шалчето реших и да си взема ботички, които и до ден днешен не намирам в магазините им ( клик ). 


2 коментара:

  1. Супер покупки и чудни снимки. А какви други цветове ти се мернаха от сенките на HM?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) Има няколко разкошни нюд цвята, ако не се лъжа 2 бронзови, един интересен светло зеленикаво-жълт, един чуден син и още няколко. Определено има избор от нюанси :)

      Изтриване

I Love Your Comments!