PearlDent Bright White Избелващи лентички за зъби | Temptations By Nina
събота, 2 май 2015 г.

PearlDent Bright White Избелващи лентички за зъби

Колко важна за нас е външността?
Макар, че много от вас ще са на мнение че външността не е важната, то други са напълно наясно, че колкото и грубо да звучи -да, тя е един доста важен елемент. Особено когато говорим за първо впечатление. 
Много е важно да поддържаме косата, ръцете и лицето ни в изряден вид. Това разбира се, не означава да сме намазани като клоуни или пък да сме с ярко червен лак ... Важното е всичко да е примерено и лицеприятно. 
За първото впечатление е важно и държанието ни, изказа... Трябва да сме уверени в себе си и една бяла усмивка може би ни помогнала да сме една идея по уверени в себе си, да се усмихваме по-често дори на непознати хора.

Може би вече се досещата каква ще е темата на днешната публикация.
Да, днес ще си говорим за домашното избелване на зъбите с помоща на лентички за избелване на PearlDent Bright White.
Преди две седмици получих възможността да тествам лентичките за избелване на зъби на PearlDent.  
Първоначално бях скептично настроена, все пак преди години бях пробвала няколко метода за избелване на зъби и нито един не беше успешен. Може би причината опитите ми да са неуспешни беше, че усещак лек на моменти доста силен дискомфорт в областта на венците, което водеше до предсрочното прекратяване на процедурите. 
При лентичките на PearlDent този дикомфорт не се появи и успях успешно да приключа 14 дневната процедура и резултатът ме възхити. 

В опаковката на PearlDent има 14 лентички за горната и долната челюст. Лентичките се закрепят много лесно за зъбите и не се движат хаотично в устата. Което прави носенето им  комфортно и не трябва да се притеснявате, че може да ви се изхлузят докато вършите  някаква домакинска работа или говорите по телефона. 
Слюнката която се отделя при носенето на лентичките е в пъти по-малка от колкото ако ползвате шини с гел , ползвала съм от меките и там слюнкооделянето беше много по-голямо. Признавам, че на моменти усещах вкуса на препарата, но той е сравнително приятен. Отстраняването на лентичките също е като детска игра и просто захващате крайчето и дръпвате. След премахването на лентичките е хубаво да изплакнете няколко пъти зъбите, защото по тях им остатъци от гела. 

По време на процедурата е хубаво да не се приемат оцветяващи храни и напитки, но дори и аз успях лекинко да наруша това правило. Разбира се забежките ми бяха 2-3 и се стараех след тях веднага да измия зъбите си. 

Преди старта на избелващата процедура
Ефектът от избелващите лентички на PearlDent при мен беше възхитителен. Ефектa започнах да забелязвам след 8 дневна употреба, а в момента зъбите са ми с около 2-3 тона по-бели от преди. Предните ми зъби са избелени равномерно без наличието на по-тъмни или по-светли петна. 
Тук ще си зададе въпроса защо казвам предните зъби! Лентичките на PearlDent обхващат предните зъби, като лентичката за горната челюст е по-дълга от лентичната за долната челюст. 
Определено ефектът е страхотен и препоръчвам PearlDent на всеки, който иска да избели зъбите си с до 2-3 тона.  

Резултатът след 14 дневна процедура
Много се радвам, че от PearlDent Bulgaria ми предоставиха възможността да ви зарадвам с промоционален код с който може да закупите лентичките за само 44лв до края на месец Май. Промо кодът с който може да закупите лентичките на PearlDent Bright White до края на месец Май е: LEPIDOPTERIA . Лентичкие може да поръчате от: http://pearl-dent.bg/

Трикчета при използването на PearlDent Bright White:
- дръжте лентичките в хладилника
- 3 минути преди да сложите лентичките ги сложете във фризера 
- подсушете зъбите преди да поставите лентичките

В избелващите лентички на PearlDent съдържанието на пероксид е само 6%, което спомага за по безвредното и безболезнено избелване на зъбите. 
Ефектът на лентичните зависи от много външни агресори. Част от агресорите са честата употреба на тютюневи изделия, оцветяващите напитки и храни, за това е и препоръчително да избягваме консумацията им когато се прави избелващият курс. 
Задържането на резултата също зависи от навиците ни независимо от метода на избелване, който ползваме. 
Избелващите лентички на PearlDent Bright White могат да се ползват до 2-3 пъти годишно за да подържате безупречна бялата усмивка. 

Още една скъпа и любима блогърка е споделила опита си с избелващите лентички на PearlDent. Мнението на Полина от PolinaSofia  може да почетете като кликнете тук

Продуктът ми е предоставен от дистрибуторите!

2 коментара:

 1. Хубаво ревю. Аз мога да препоръчам пастата за зъби на Oral B с избелващ ефект, в България са мисля Blend-a-med, използвам различните варианти от много дълго време и в комбинация с измиващата вода с избелващ ефект на Listerine (в бяла опаковка). Действат безотказно и видимо избелиха зъбите ми с няколкото тона и ги поддържат в добро състояние. Аз съм от тези, които консумират кафе и чай често и въпреки това ефекта от тях бе видим.
  Лентички за избелване съм пробвала веднъж и щях да се удавя в слюнка, не бях особено впечатлена, ще помисля дали да не дам шанс пък на PearlDent, a и с удоволствие бих подкрепила Поли в новото ѝ начинание.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Мерси, Жени :)
   Аз също постоянно ползвам избелващи пасти за зъби и води и определено с лентичките забелязах по-голям ефект от избелващите пасти, но задължително ще пробвам пастата на Oral B - Blend-a-med.
   При мен основният проблем с пожълтяването идва от минералната вода. От няколко години пия само минерална вода и забелязах, че именно след това започнаха зъбите ми да придобиват жълтеникав отенък :( но пусти му не мога да пия чешмяна вода - много ми е неприятна на вкус.

   Изтриване

I Love Your Comments!