April Faves | Temptations By Nina
сряда, 6 май 2015 г.

April Faves

Април се изниза толкова неусетно и само след миг дойде Май. 
През изминалия месец успях да намеря някои нови продукта и да преоткрия някои стари. 

Въпреки, че с настъпването на пролета започват да се носят по ярки и откачени червила, аз упорито използвах *Couvrance Duo Lip and Lip contour. Влюбена съм в това червило. От едната страна е автоматичен молив, а от другата страна се помещава червилото. С него постигам един прекрасен малинов цвят с лека до средна покривност. Самото червило е с консистенцията на балсам за устни, а с молива успявам деликатно да подчертая формата на устните ми. Цветът му може да видите като кликнете тук.
Забелязах, че през изминалия месец посягах предимно на пастелни и нюд лакове. И след кратък размисъл стигнах до извода, че най-често носеният лак от мен беше OPI - My Vampire Is Buff, който може да видите като кликнете тук 
Доста марки изкара на пазара Sleeping маски, но аз не притежавам такива, но това не ми попречи да превърна няколко от любите ми маски в такива. Разбира се, за Sleeping маска избирам маска, която да е подхранваща или овлажняваща без агресивни съставки в нея, които задължително трябва да се отстранят. Превърнах маската на Korres Wild Rose Instant Brightening в Sleeping маска. И на сутринта лицето ми е видимо освежено, хидратирано и със здравословен блясък. 
Няма как да не включа и лентичките за избелване на *PearlDent Bright White. Останах много приятно изненадана от ефекта им върху моите зъби. Успях само за 14 дена да избеля зъбите си с около 2-3 тона. Повече за самите лентички може да прочетете като кликнете тук . От PearlDent сме ви подотвили и PROMO CODE с който може да закупите лентичките за само 44лв. до края на месец Май. Промо кодът е: LEPIDOPTERIA.
След като Стефи от Eat Love Makeup показа L'Oréal Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude бях безвъзвратно влюбена. Не крия, че стихията са ми именно тоуп цветовете ( смесица между кафяво и сиво) и не знам защо ми отне толкова време за да си купя сянката. Но ето, че вече е не само налична в тоалетката ми, а е и една от най-носените ми сенки през месец Април. Текстурата на L'Oréal Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nudе е много нежна и като чели леко мазна и това което най-много ми харесва е че не се рони. Блендва се изключително лесно и ако не е напластена дори няма да има нужда да я блендвате.

Това бяха любимите ми продукти за месец Април , а вашите кои са?

*продуктите са ми предоставени от PR

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!