Golden Rose Cat Walk Mascara | Temptations By Nina
сряда, 1 август 2012 г.

Golden Rose Cat Walk Mascara

Hi girls :)

How are you?
Today i will write about a new Golden Rose mascara - Cat Walk.
I really like the big part of Golden Rose products.
They are chip and they have a pretty good quality.
Let's start with Cat Walk mascara :

Packaging:
- Golden Rose mascara comes in funny orange plastic tube and of course the name of the product and the name of brand it's printed on the lid.
This packaging is very similar to Maybelline mascaras ( Golden Rose have 3 new mascaras:orange, yellow and purple ).

Product:
- The consistency it isn't to rainy.
The brush is very interesting as you can see and bristles are plastic.
It's not waterproof.

Color:
- This mascara comes only in one color - black.

My opinion:
 This mascara really elongate your lashes without agglutinate effect as many other chipper mascaras.
I really like this mascara for my everyday look :)
If you like the effect of this mascara on my photos, then you must go after Cat Walk .

Price: 2E- 2.50$

Здравейте момичета :)

Как сте?
Преди време Адри ( на кратко ) пусна една много интересна публикация за новите спирали на Golden Rose . И разбира се аз като пристрастена на тема козметика почти мигновено изтичах към най-близкия щанд на марката.
Казвам щанд, защото предпочитам да купувам продуктите от марката от фирмените им щандчета в моловете, защото опастноста да са отваряни и тествани е минимална.
Хайде сега към продукта :)

Опаковката:
- Нещото което страшно ама страшно много ми допадна е това, че самата спирала идва в собствен и добре запечатан целофан (като при цигарените кутии). Както знаете при нас рядко продуктите са запечатани толкова добре и опасноста да попаднете на изветряла спирала ,че и пробвана е много голям. Тук ще се отплесна мъничко и ще кажа ,че подкрепям американските опаковки на спиралите , защото са неотваряеми или ако се отворят то си личи много добре . Евала им казвам :) стига спам хи хи
Самата спирала идва в много готина и забавна оранжева тубичка и разбира се отгоре върху предната част на тубата е изписана марката и името на продукта, а и има една много сладурска снимка.
 Сега да Ви попитам тези опаковки не Ви ли напомнят малко на Мейбълинските спирали ( новата спиралата на Golden Rose идва в 3 цвята и 3 ефекта: оранжева, жълта и лилава).

Продукта:
- Консистенцията на спирала в никакъв случай не е водниста, както при 99% от останалите спирали. Знаем колко нериятно понякога е това, тъй като при една доста течна консистенция вероятноста да се омажем е голяма. По скоро консистенцията на тази спирала е леко кремовидна, нанася се като масло на филия , а не като масло на топла питка ( леле как го описах ,чак ми се дояде топла домашна питка  с масло и сол)
Четчицата на продукта е много интересна, тя е като хълмчета из равно поле (ама ме бива в описанията днес ), лесна е за употреба, гъвкава и загребва точното количество, което Ви е необходимо без да се налага да избърсвате излишъка по гърлото преди да започнете да рисувате с нея по миглите си (прозвуча ми по-добре от боядисвате - все пак не сме бояджийки ) .
Власинките на четчицата са гумени!
Спиралата не е водоустойчива!

Сега за цвета:
- Спиралата се предлага единствено в черен вариант, така че моята е черна.

Общи впечателния:
- Ако харесвате ефекта на спиралата от снимките ми - то това е вашата спирала, но ако искате да постигнете по драматичен поглед, то тогава или трябва да сложите друга спирала или просто върху тази да поставите друга ( вторият вариант по ни допада, тъй като вероятноста от слепване ще е малко по малък , ако другата Ви спирала обича да прави този ефект).
Но за ежедневието тази спирала е страхотно решение, хем ще ви удължи миглите , хем ще седи естествено и в никакъв случай натруфено.
Както споменах по нагоре в текста ( ако сте имали нерви да ме изчетете до тук) , тази спирала не е водоустойчива, но пък до сега нито един път не ми се е размазала под очите като се имат предвид температурите навън, но също така не съм я тествала на рев ( може би е удачно да пробвам да срежа лук докато съм с нея - да видя резултата ) или на директен дъжд.

Препоръчителната цена е 3.90лв

в случай , че искате да прочетете още впечатления за продукта може да последвате долните линкове ;)
Just Another Blog
My Beauty Madness
Bambina Makeup
My Beauty World

Това беше всичко от мен , надявам се да не съм Ви отегчила прекалено много ( само малко) и да съм Ви била поне отчасти полезна.
Приятен ден красавици:)


7 коментара:

  1. хихи Верно те бива в обясненията! Посмях се :р Интересно ми беше да те чета, нищо, че нямам намерение да си я купувам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се ,че си успяла да се посмееш и аз докато я писах се смях особено на "маже се като масло" :D

      Изтриване
  2. Аз вчера си купих лилавата, падна голяма чуденка коя точно да избера и си ги прехвърлих 20 пъти през ръцете... Доволна съм от лилавата, но искам да пробвам и другите! Като гледам ефекта от тази при теб, мисля че тази ще е следващата която ще купя.. Интересно ми е само за колко време ще изсъхне, надявам се да издържи поне 3-4 месеца.(последната спирала която купих беше на есенс и беше прелест в началато, но след около месец стана на... да не казвам) :D Хубаво ревю!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено няма да сгрешиш ако си я вземеш ;)
      Радвам се, че ревюто ти е харесало :)

      Изтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Jesi li probala Golden Rose City Style maskaru?

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!