What kinds of animals do you have? | Temptations By Nina
събота, 22 октомври 2011 г.

What kinds of animals do you have?

Hi girls :)


tell me about your animal.What his/her name is and what kind of animal he/she is. :)

This is my beauty. Her name is Hani (Besiktash ) :P

She is 3 years old . She don't have breed. :)


Здравейте момичета :)
Разкажете ми за вашият/те домашен/и любимец/и ?

Това е моята красавица :) (много силни думи , но за мен е такава)

Казва се Хъни ( Бешикташ) :)

Преди 3 години я намерих в едно мазе и от тогава сме заедно.



3 коментара:

  1. Mnogo e sladichko. Obicham kotki, no maika mi e alergichna i nikoga ne sme imali. Samata az imam pekinez, koito se kazva ALex i jivee s baba mi i dqdo mi v momenta, koito trqbvashe da se grijat za nego dokato bqh v Gurciq na kurs, no sled kato se pribrah mi obqsniha, che sa mnogo privurzani kum nego i me pomoliha da go zadurjat. Po sushtoto vreme pochina kotkata na baba mi i surce ne mi davashe da kaja ne. Pri vsichki polojenie toi e mnogo shtastliv i te se grijat za nego prevuzhodno. V momenta jiveq s priqtelq si i toi ima dva kokera. Malkiq e na 5 meseca, a golemiq na 4 godini. Mnogo sa divi i neposlushni, no v sushtoto vreme mogat da sa milichki i se razstapqm pred tqh.

    ОтговорИзтриване
  2. Kako slatka maca :) Ja nemam nikakvog ljubimca. Ima doduse jedan macak, nije iskljucivo nas ali tu bude oko nase i jos 2-3 kuce. I zavolila sam ga u ova 4 mjeseca od kako zivim tu pa mu dajem mlijeko svaki dan a on me prati cim me ugleda :D A nema ime, moracu mu naci neko :)

    ОтговорИзтриване
  3. OMG Hani je predivna mačka! Awwwwwwwwwwwwww prava gospođica, vidi vidi. Imam ja momka za nju. :P Baš čuvamo jednog mačka i još uvek je bez imena, zovem ga Debeli ponekad jer stvarno voli da puno jede. xD Ako nekad budem imala svoju macu, želim da bude potpuno crna. :))

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!