Здравей, Лято

Лято, галещи слънчеви лъчи, морски бриз, почивка, горещи нощи...

За повечето от нас лятото е най-приказният сезон. Свързваме го със слънчевите лъчи, плажа, морето и златистия загар. Колкото и да харесваме този сексапилен златист загар, той причинява големи щети на кожата ни. Именно затова лятото трябва да отделяме голямо внимание на кожата ни и колкото и да ни е топло да нанасяме SPF фактор преди всяко излагане на слънце, след излагането лосион за след слънце и след всяко къпане лосион за тяло, който да възвърне влагата и да подхрани кожата ни. 


Преди 3 седмици тръгнах на солариум, много се борих със себе си преди да реша отново да посегна към този вреден уред, но желанието ми за златист загар надделя. Направих 3 бани от по 3 мин. и още 3 бани по 6 мин. Преди всяко излагане използвах специален лосион за солариум. Резултатът беше приятен лек загар, но супер изсушена кожа, която се бели като пърхот. Започнах активно да нанасям масла и лосиони след баня, но резултатът беше минимален, докато не реших да пробвам новите продукти на SNB Professional. Започнах да използвам комбинацията от ревитализиращия серум с масло от моной и след като попие енергизиращия крем с масло от моной. Тези два продукта успяха да хидратират и подхранят кожата ми за има няма 5-6 дена. Ревитализиращият серум подхранва и хидратира кожата. Консистенцията му е е изключително лека и се разтапя върху кожата, попива за секунди и оставя кожата мека, видимо освежена и деликатно парфюмирана. 
Енергизиащият крем забавя естествените процеси на стареенето на кожата. Консистенцията му е една идея по-плътна от ревитализиращия серум, но отново изключително лека. попива за секунди и оставя кожата мека, свежа и деликатно парфюмирана. 
След тези два продукта, кожата ми е като полирана, изключително мека и гладка.


Основната съставка на двата продукта е маслото от моной. Моной е екстракт от цветето тиаре, откъснато преди изгрев слънце. Нежно откъснатите, с още неразтворени венчелистчета цветове, се поставят в рафинирано кокосово масло от плодове, зрели на кораловите брегове на Полинезия. Цветчетата престояват в маслото общо 15 дни. Магическото съотношение е минимум 10 цветчета тиаре за литър кокосово масло. Така се приготвя един от най- ароматните елексири за красота, който съчетава уханието и полезните вещества от тиаре с благотворното въздействие на кокосовото масло.
Другото интересно нещо свързано с тези два продукта е, че не съдържат парабени, силикони, минерални масла и нямат добавени изкуствени аромати. Ароматът на продуктите се дължи единствено и само на естествения аромат на моной. 

Имам само една единствена забележка към SNB Professional, а тя е, че опаковката е изключително малка.PR SAMPLE!


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!