Здравей, Лято | Temptations By Nina
неделя, 9 юли 2017 г.

Здравей, Лято

Лято, галещи слънчеви лъчи, морски бриз, почивка, горещи нощи...

За повечето от нас лятото е най-приказният сезон. Свързваме го със слънчевите лъчи, плажа, морето и златистия загар. Колкото и да харесваме този сексапилен златист загар, той причинява големи щети на кожата ни. Именно затова лятото трябва да отделяме голямо внимание на кожата ни и колкото и да ни е топло да нанасяме SPF фактор преди всяко излагане на слънце, след излагането лосион за след слънце и след всяко къпане лосион за тяло, който да възвърне влагата и да подхрани кожата ни. 


Преди 3 седмици тръгнах на солариум, много се борих със себе си преди да реша отново да посегна към този вреден уред, но желанието ми за златист загар надделя. Направих 3 бани от по 3 мин. и още 3 бани по 6 мин. Преди всяко излагане използвах специален лосион за солариум. Резултатът беше приятен лек загар, но супер изсушена кожа, която се бели като пърхот. Започнах активно да нанасям масла и лосиони след баня, но резултатът беше минимален, докато не реших да пробвам новите продукти на SNB Professional. Започнах да използвам комбинацията от ревитализиращия серум с масло от моной и след като попие енергизиращия крем с масло от моной. Тези два продукта успяха да хидратират и подхранят кожата ми за има няма 5-6 дена. 



Ревитализиращият серум подхранва и хидратира кожата. Консистенцията му е е изключително лека и се разтапя върху кожата, попива за секунди и оставя кожата мека, видимо освежена и деликатно парфюмирана. 
Енергизиащият крем забавя естествените процеси на стареенето на кожата. Консистенцията му е една идея по-плътна от ревитализиращия серум, но отново изключително лека. попива за секунди и оставя кожата мека, свежа и деликатно парфюмирана. 
След тези два продукта, кожата ми е като полирана, изключително мека и гладка.


Основната съставка на двата продукта е маслото от моной. Моной е екстракт от цветето тиаре, откъснато преди изгрев слънце. Нежно откъснатите, с още неразтворени венчелистчета цветове, се поставят в рафинирано кокосово масло от плодове, зрели на кораловите брегове на Полинезия. Цветчетата престояват в маслото общо 15 дни. Магическото съотношение е минимум 10 цветчета тиаре за литър кокосово масло. Така се приготвя един от най- ароматните елексири за красота, който съчетава уханието и полезните вещества от тиаре с благотворното въздействие на кокосовото масло.
Другото интересно нещо свързано с тези два продукта е, че не съдържат парабени, силикони, минерални масла и нямат добавени изкуствени аромати. Ароматът на продуктите се дължи единствено и само на естествения аромат на моной. 

Имам само една единствена забележка към SNB Professional, а тя е, че опаковката е изключително малка.



PR SAMPLE!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!