Да бъдем дръзки с Bell Deep Colour Lip Lacquer

Винаги съм обичала уикендите... късното ставане, кафето в леглото, игрите с Шани... не бързам за никъде... цялото време е само за мен. Всичко звучи прекрасно, но връщайки се в реалността забелязвам, че  през последните месеци не успявам да разпределя времето си правилно и социалният ми живот започва да страда. постоянно нямам време, нямам време за блога, нямам време за приятелите ми, нямам време за кино/театър... чувствам се изтощена и някак изгубена.


Но стига толкова мрънкане! Времето  е чудесно! Слънцето огрява полянката пред блока ми, а пред мен стоят едни сладки летни изкушения, за които нямам търпение да Ви разкажа. 
По-какво да познаем, че лятото наближава? По ярките и дръзки цветове на новите лакове за устни Secretale Deep Colour Lip Lacquer на Bell
Отваряйки пакетчето в което се криеха тези красоти, колежките ми с любопитство се опитваха да отгатнат какво се крие вътре. Още при вида им всяка грабна по един лак за устни и едва успях да ги убедя да ги върнат за да мога да ги снимам за днешния пост. 
Както забелязвате цветовете са супер ярки и дръзки. Иска се смелост да излезете с тях, но ако и Вие като мен обичате да сте дръзки, то тогава запретвайте ръкави за доза дръзкост. 
Цветовете са изключително пигментирани, лесни за нанасяне с приятен плодов аромат и с много леко лепнещо усещане. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 01 е много приятен прасковен цвят. Цветът е много красив и сочен, но му е необходимо малко повечко внимание за да бъде нанесен равномерно. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 02 е много красив оранжев лак за устни. Цветът прави устните невероятно сочни  и забележими. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 03 е червен лак за устни с лек оранжев под тон или както колегата се изрази лютеница ли си яла. Цветът е изключително красив, но трябва да  внимавате с какво го съчетавате, също така ако сте се спрели на него Ви трябва перфектна основа на лицето. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 04 е един от фаворитите ми. Изключително ярък и дързък hot pink цвят. Прави устните сочни и съблазнителни. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 05 е цветът, който най-малко ми отива и определено не е за всеки. Подобен цвят отива на много малко хора, предимно със светла кожа и светла коса. Цветът е много светло лилаво смесено с розово- lavender. Изключително добра пигментация, страхотен гланцов завършек, но много специфичен цвят.


Bell Deep Colour Lip Lacquer 06 е моя фаворит сред всички цветове от серията Deep Colour Lip Lacquer. Цветът е великолепен и би стоял добре както на жени с тъмна коса така и светлокоските. Още щом го зърнах си знаех, че това е любов от пръв поглед.

В заключение бих искала да кажа, че новата колекция на Bell е страхотна, цветовете са плътни, завършека е супер глоси и са комфортни за носене. Що се касае трайността знаете, че тя много зависи от навиците ни, но като цяло не са от най-трайните и след избледняването им не оставят тинт ( не оцветяват устните).

PR SAMPLE!Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!