Да бъдем дръзки с Bell Deep Colour Lip Lacquer | Temptations By Nina
неделя, 4 юни 2017 г.

Да бъдем дръзки с Bell Deep Colour Lip Lacquer

Винаги съм обичала уикендите... късното ставане, кафето в леглото, игрите с Шани... не бързам за никъде... цялото време е само за мен. Всичко звучи прекрасно, но връщайки се в реалността забелязвам, че  през последните месеци не успявам да разпределя времето си правилно и социалният ми живот започва да страда. постоянно нямам време, нямам време за блога, нямам време за приятелите ми, нямам време за кино/театър... чувствам се изтощена и някак изгубена.


Но стига толкова мрънкане! Времето  е чудесно! Слънцето огрява полянката пред блока ми, а пред мен стоят едни сладки летни изкушения, за които нямам търпение да Ви разкажа. 
По-какво да познаем, че лятото наближава? По ярките и дръзки цветове на новите лакове за устни Secretale Deep Colour Lip Lacquer на Bell
Отваряйки пакетчето в което се криеха тези красоти, колежките ми с любопитство се опитваха да отгатнат какво се крие вътре. Още при вида им всяка грабна по един лак за устни и едва успях да ги убедя да ги върнат за да мога да ги снимам за днешния пост. 
Както забелязвате цветовете са супер ярки и дръзки. Иска се смелост да излезете с тях, но ако и Вие като мен обичате да сте дръзки, то тогава запретвайте ръкави за доза дръзкост. 
Цветовете са изключително пигментирани, лесни за нанасяне с приятен плодов аромат и с много леко лепнещо усещане. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 01 е много приятен прасковен цвят. Цветът е много красив и сочен, но му е необходимо малко повечко внимание за да бъде нанесен равномерно. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 02 е много красив оранжев лак за устни. Цветът прави устните невероятно сочни  и забележими. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 03 е червен лак за устни с лек оранжев под тон или както колегата се изрази лютеница ли си яла. Цветът е изключително красив, но трябва да  внимавате с какво го съчетавате, също така ако сте се спрели на него Ви трябва перфектна основа на лицето. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 04 е един от фаворитите ми. Изключително ярък и дързък hot pink цвят. Прави устните сочни и съблазнителни. 


Bell Deep Colour Lip Lacquer 05 е цветът, който най-малко ми отива и определено не е за всеки. Подобен цвят отива на много малко хора, предимно със светла кожа и светла коса. Цветът е много светло лилаво смесено с розово- lavender. Изключително добра пигментация, страхотен гланцов завършек, но много специфичен цвят.


Bell Deep Colour Lip Lacquer 06 е моя фаворит сред всички цветове от серията Deep Colour Lip Lacquer. Цветът е великолепен и би стоял добре както на жени с тъмна коса така и светлокоските. Още щом го зърнах си знаех, че това е любов от пръв поглед.

В заключение бих искала да кажа, че новата колекция на Bell е страхотна, цветовете са плътни, завършека е супер глоси и са комфортни за носене. Що се касае трайността знаете, че тя много зависи от навиците ни, но като цяло не са от най-трайните и след избледняването им не оставят тинт ( не оцветяват устните).

PR SAMPLE!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!