Morning Routine Part 2 | Temptations By Nina
неделя, 16 април 2017 г.

Morning Routine Part 2

Всяка сутрин отваряйки очи си мечтаем за енергичен полъх, с който да започнем деня. По-рано ви разказах, как започва моят ден, но ако по някаква причина сте пропуснали поста ми може да го откриете тук -  клик
Чувствам се добре в кожата си, когато изглежда сияйна, гладка и отпочинала, а за да бъде такава полагам много грижи, започвайки от това колко вода пия, с каква храна се храня... 
Често рекламите ни заблуждават, че на пазара има чудодейни кремове, които от раз ще разрешат проблемите ни. Обещават ни хидратация, обещават ни по-малко бръчки, обещават ни свеж тен... но нима един крем може да направи всичко това без нашата помощ. Уви, ако не хидратираме кожата си от вътре, дори най-добрият крем на пазара ще му е непосилно да възвърна свежия ни вид, ако спим по 3-4 часа на денонощие е нормално кожата ни да изглежда уморена...мога да Ви давам примери до безкрай, но тогава поста ще стане прекалено дълъг. 
След като се измъкна из под душа е време да се погрижа и за една от най-важните части от тялото ми, а именно кожата на лицето, която е подложена директно на атмосферните влияния и на най-различни продукти от декоративния сектор. 


Първото нещо към което посягам е измиващият гел на Bioderma Sensibio Mild Cleaning Foaming Gel* (клик). Той почиства лицето ми без да изсушава кожата, дори напротив оставя я мека и гладка. Харесва ми това, че е подходящ за чувствителна кожа и не съдържа сапун и парабени, което го прави идеалния сутрешен измивен продукт, Подсушавам лицето си с леки потупващи движения за да не стресирам/раздразня кожата и се потапям в нежния аромат на Galenic Aqua Infini Lotion* (клик). Лосионът хидратира в дълбочина кожата, като я подготви за последващата грижа. Използвам го от няколко месеца и кожата ми го обожава. Достатъчни са само няколко капки и всяко дразнене изчезва, а кожата ми моментално придобива по-свеж вид. 


Преди около месец посегнах към Nivea Cellular Volume Filling Pearls*  (кликили казано на български перлите за възстановяване на обема. Продуктът е изключително интересен и забавен за поставяне, но не това ме накара да посегна към него. Дневният крем, който използвам в момента не ми дава необходимата хидратация и комбинирайки го с тези перли получавам точната доза хидратация, която искам през деня. Перлите би трябвало да стягат лицевия контур и да намалят фините линии, благодарение на колагеновия Booster и високото съдържание на хиалуронова киселина. За съжаление не мога да ви кажа дали действат по-този начина защото все още нямам фини линии, но като притежателка на комбинирана кожа  се радвам на подхранващото действие. В едно от видеата ми Ви бях споменала,че си купих нов крем за розацея на Noreva Sensidiane*AR (клик). Кремчето е оцветено в зеленикаво, което по никакъв начин не се трансферира  на кожата и съответно  не може да скрие червенината. В него ми харесва това, че успява да успокои кожата ми, но хидратацията му е прекалено слаба за мен, а също така и ароматът му не ми е сред любимите. Само да вметна, че кремчето на Uriage ми допада повече.


Най-проблемната ми зона винаги е била очният контур, ползвала съм какви ли не кремове, но не мога да се отърва от фините линии. Това е и зоната с която най-често експериментирам. Последно си купих околоочния крем Intervene на Elizabeth Arden (клик). За съжаление и той не се справи с фините линии, но се оказа перфектен за дневен околоочен крем. 
В предния пост Ви споделих колко трудно ставам сутрин и неизменен помощник за добрия ми поглед са изкуствените сълзи на Starazolin Hydrobalance* (клик). 
Очаквайте скоро и 3 част на сутрешната ми рутина






*PR SAMPLE!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!