Dr. Scheller Black Currant & Marula

Смяната на сезоните винаги е свързана с промяна в състоянието на кожата ни, затова е много важно да се научим да се вслушваме в нуждите й. 
Основните фактори, които въздействат върху кожата ни през зимата са: силните ветрове, сухият въздух в домовете ни, причинен от отоплителните уреди и не на последно място студа. Всички тези фактори успяват да изсушат кожата ми, която от комбинира се превръща в суха. Това е една от причините поради, която през по-студените сезони сменям продуктите, които използвам. 


За нощната грижа се доверявам на комбинацията от дълбоко подхранващ и хидратиращ крем докато, през деня залагам на хидратиращ крем. 
От няколко месеца дневната ми грижа е заменена с хидратиращия крем на Dr. Scheller с екстракт от касис и масло от плодовете на африканското дърво марула. Кремът е предназначен за всички типове кожа и се бори с първите признаци на стареенето и разбира се, обещава да хидратира кожата. Консистенцията му е средна на плътност и въобще не отежнява кожата, попива за секунди, като оставя кожата ми мека и хидратирана. 
Ако имате много суха кожа, най-вероятно този крем няма да ви е достатъчно хидратиращ, но за дамите с нормална до мазна кожа би бил идеален. 
Ако до сега не сте използвали натурална козметика, може би кремът няма да ви допадне първоначално, защото ароматът му не е толкова приятен и текстурата не обгръща лицето ви, както при по-луксозната грижа,  но това е нещо нормално за този тип козметика. 
Намирам кремът на Dr. Scheller  за много добър допълващ продукт към нощната ми грижа, която е по-подхранваща и хидратираща. 

PR SAMPLE!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!