Bell Countour Stick | Temptations By Nina
неделя, 22 януари 2017 г.

Bell Countour Stick

През последните месеци, доста често през уикендите оставам у дома. Самата идея да изляза в този студ никак не ми допада. У дома е топло, уютно, приятно...защо ми е да излизам. 
Искаме ли скулите на фотомоделите от списанията? Искаме ли да освежим лицето си като подчертаем предимствата му...?


Винаги когато поставяме по-покривен ФДТ ние отнемаме естествения вид на лицето си и за да възвърнем свежия му вид се нуждаем от контуриращи средства. Понякога може просто да се заиграем с по-светъл и по-тъмен ФДТ, но в повечето случаи ползваме скулптутиращи продукти.  
Идеята на контурирането е да се заиграем със светлосенките, за да придадем формата и дълбочината която желаем. 
В духа на тази тема днес ще ви разкажа за новия контуриращ стик на Bell. Контурирането с продукти под формата на стик е изключително лесно, защото просто правите черти, които после "блендирате" за да получите желания ефект. Лично аз препоръчвам след кремообразните продукти да минете с прахообразни, но тогава ефектът няма да е от най-естествените, но всичко се свежда до личните предпочитания. 


При различните форми на лицето, техниките на контуриране се различават. 
Стикът на Bell е в малко по-топлата гама, но няма оранжеви отенъци, което го прави много естествен поставен на лицето. С него лесно се чертае  и още по-лесно се прелива, но е малко по-неудобен за зоната около носа, Подходящ е за дамите с по-светла кожа. 
След като вече съм контурирала лицето си със стика на Bell, обичам да го фиксирам с контурираща пудра, която ще направи цвета по-наситен и по-дълготраен. 




PR SAMPLE!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!