Bell Countour Stick

През последните месеци, доста често през уикендите оставам у дома. Самата идея да изляза в този студ никак не ми допада. У дома е топло, уютно, приятно...защо ми е да излизам. 
Искаме ли скулите на фотомоделите от списанията? Искаме ли да освежим лицето си като подчертаем предимствата му...?


Винаги когато поставяме по-покривен ФДТ ние отнемаме естествения вид на лицето си и за да възвърнем свежия му вид се нуждаем от контуриращи средства. Понякога може просто да се заиграем с по-светъл и по-тъмен ФДТ, но в повечето случаи ползваме скулптутиращи продукти.  
Идеята на контурирането е да се заиграем със светлосенките, за да придадем формата и дълбочината която желаем. 
В духа на тази тема днес ще ви разкажа за новия контуриращ стик на Bell. Контурирането с продукти под формата на стик е изключително лесно, защото просто правите черти, които после "блендирате" за да получите желания ефект. Лично аз препоръчвам след кремообразните продукти да минете с прахообразни, но тогава ефектът няма да е от най-естествените, но всичко се свежда до личните предпочитания. 


При различните форми на лицето, техниките на контуриране се различават. 
Стикът на Bell е в малко по-топлата гама, но няма оранжеви отенъци, което го прави много естествен поставен на лицето. С него лесно се чертае  и още по-лесно се прелива, но е малко по-неудобен за зоната около носа, Подходящ е за дамите с по-светла кожа. 
След като вече съм контурирала лицето си със стика на Bell, обичам да го фиксирам с контурираща пудра, която ще направи цвета по-наситен и по-дълготраен. 
PR SAMPLE!


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!