Spring Wishlist | Temptations By Nina
сряда, 1 февруари 2017 г.

Spring Wishlist

Слънчевите лъчи успяха да пробият облаците. Усетих топлата им прегръдка, която мигновено ме събуди от зимния сън. Започнах отново да мечтая, долавям песента на птичките, усещам как тревата започва да си пробива път... Липсваха ми тези дни, искам слънце, искам отново да се разхождам, искам ...
Съвсем скоро ще трябва да захвърля зимните дрехи в най-далечното кътче на гардероба. Ще се освободи място, което да попълня с нови находки. Имам ясна цел от какво имам нужда и прекарах целия ден ровейки в няколко любими сайта за да съставя днешната wishlist-а. Ще забележите, че нещата, които съм избрала са basic и лесно се комбинират с по-спортен или по-елегантен стил. 

Аз съм най-големият противник на носенето на маратонки в ежедневието. До ден днешен смятам, че мястото на маратонките е във фитнес залите. Не ми харесват как стоят на дънки, как стоят на поли... в шкафа си имам само един чифт, който нося единствено в залата. Но за разлика от маратонките съм голяма привърженичка на белите кецове, имам цял един чифт на Lacoste и в най-скоро време съм решила да се сдобия с още един чифт. Харесах белите кецове на Adidas от линията Superstar с етно принт ( клик ). В кецовете ме грабна етно елемента, който не е много набиващ се, но носи нотка на свежест в този познат до болка модел. 


Маниачка съм на тема обувки. Имам цял гардероб в който съхранявам голяма част от тях. До момента имам малко над 100 чифта, като колекцията ми е съставена от скъпи и po-евтини обувки. Когато купувам обувки се старая да гледам да са кожени  и качествени, но привлече ли ме обувка, която да не отговаря на част от изискванията, често отново я купувам. Имам над 30 чифта, който не съм обувала никога и поне 2-3 на който не мога да си представя да направя повече от 10 крачки, но са разкошни. В ежедневието ми рядко си позволявам да нося обувки на тънък ток, защото не си представям как ще изкарам 9-10 часа на 9-12 см ток, но има жени на които им се отдава. Освен изящните обувки на висок ток, долавям, че ме привличат и обувки на по-дебел ток. Много ми хареса токът на тези обувки ( клик ), огледалното rose-gold покритие привлече погледа ми моментално. Обувките се предлагат и в черно ( клик ) със златно токче. 


Другата слабост ми са шаловете. Обичам големите oversize шаловете. Обожавам да се сгушвам в тях, да усещам колко са меки, а и не на последно място разчупват и най-скучната комбинация. Аз не експериментирам много с цветовете. През годините установих, че се чувствам най-удобно в черни дрехи, а не е ли това най-важното. Да харесвате отражението си в огледалото. За пролетта избрах този нежен шал ( клик ) в пастелни тонове, който ще разчупи скучните ми дрехи и ще предаде пролетен акцент, без да излизам от зоната си на комфорт.


Не знам каква е причината, но видя ли чарлстон дънки/панталони се изприщвам. Така и не успях да заобичам този тренд, но пък от мига в който зърнах boyfriend дънките се влюбих. Те са удобни и придават лек небрежен вид. Лесно се комбинират с обувки на ток и вталено сако, като същевременно стоят убийствено на кецове и тениска. В гардероба си имам два модела boyfriend дънки, като и двата са със скъсани /съдрани елементи. Трябва ми още един чифт, който да е една идея по-семпъл с който да мога да ходя на работа, без да трябва се притеснявам дали имам среща с клиент и до колко е възприето да отида на нея със скъсани дънки. Харесах тези дънки ( клик ) от сайта на H&M.

Другата ми страст са черните дънки, те правят фигурата по стройна, седят по-елегантно и са подходящи за всеки случай. С по-интересна горна дреха, ефектно бижу и токчета, получавате мигновено елегантна визия. Избрах си дънките на Mango Violeta от серията Valentina ( клик )


Сигурно забелязвате, че в списъка ми за предстоящите покупки липсват две неща: връхна дреха и риза/блуза. Това е така, защото преди седмица си купих много приятно сиво палто, което е подходящо за по-топлите дни. За съжаление не успях да си харесам риза. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!